KATE PREGLEDAVA KOLEKCIJU

Victoria će dizajnirati za buduću princezu

14.02.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Victoria Beckham je na Tjednu mode u New Yorku potvrdila da je budućoj princezi Kate Middleton poslala kolekciju haljina. Hoće li se mladoj Britanki nešto svidjeti, to tek treba vidjeti

Bivša pjevačica je nakon revije vlastitih kreacija na Tjednu mode u New Yorku potvrdila da je Kate Middleton poslala kolekciju haljina. 'Izgleda da joj se sviđaju moji modeli i zamolila je da pogleda jedan dio. Odabrala sam komade iz aktualne proljeće / ljeto kolekcije', rekla je Victoria.

No, bez sumnje, ovaj interes buduće princeze nema nikakve veze s vjenčanom haljinom. Kate očito traži komade za službene i večernje prigode.

'Naravno, to je jako uzbudljivo i bila bih počašćena kad bi Kate nosila moj dizajn. Beskrajno joj se divim. Prekrasna je mlada djevojka, ima prekrasnu figuru i mislim da sve što odjene dobro nosi', nahvalila je Victoria buduću princezu.

Victoria Beckham
je u posljednje dvije godine iznimno napredovala u modnom svijetu, a njezine su kreacije postale omiljene među holivudski celebrityjima. Njezine su haljine na crvenom tepihu nedavno nosile Gwyneth Paltrow, Blake Lively, Cameron Diaz, Drew Barrymore, Trudie Styler i Elle Macpherson.

Bivša Posh Spice sa suprugom Davidom očekuje četvrto dijete i ovom je prilikom demantirala glasine da zna spol djeteta. Rekla je da ne želi znati, već želi da to bude iznenađenje, prenosi britanski Telegraph.