INDIGO PLAVO JE 'IN'

Leona Paraminski u baršunastoj ultra minici

10.02.2011 u 09:28

Bionic
Reading

Otkad vodi Doru, modni izleti Leone Paraminski postali su još užarenija tema domaće javnosti. Lijepa glumica i novopečena voditeljica uvijek uspijeva upriličiti nešto novo i pikantno. Na Elleovom partiju blistala je u plavoj mini haljinici

Upravo u indigo plavoj Issinoj haljini bila je buduća britanska princeza Kate Middleton kada su ona i princ William javno objavili zaruke. Od tog trenutka to je postala jedna od napoželjnijih boja na svjetskoj modnoj sceni.

Nećemo tvrditi da se Leona Paraminski povodi za Kate, ali da je u trendu, to je sigurno, evo i nje u indigo izdanju. Baršunasta ultra mini haljinica, uska na bedrima i sa zanimljivim naborima u gornjem dijelu, čedna na dekolteu te dugih rukava, baš joj je pristajala na zagrebačkom partiju u povodu 100. broja magazina Elle.

Leona je furala i debele crne hulahopke i vrlo seksi štikle-gležnjače s patentnim zatvaračem sa strane. I da, nije se odvajala od dečka Tina Komljenovića, koji je pak došao u ležernijem izdanju, trapericama i majici na sivo-plave pruge. Plave, ponavljamo.