Moda i ljepota IZABRALI STE

Nina Badrić je najbolje odjevena domaća zvijezda

  • Autor: G. A.
  • 21.1.2011 10:39:10
  • 21.1.2011 7:00:00

Dok se vrzmala po špicama naših gradova, kupala se u jadranskim plićacima, pjevala i plesala po klubovima, krasila male ekrane i naslovnice časopisa, jedna je žena u prošloj godini zaokupljala svu vašu pozornost. Ona je Nina Badrić, a upravo vi ste je svojim glasovima proglasili modnom ikonom 2010. Tik za petama joj je jedino - Severina

Pjevačica Nina Badrić odskočila je od preostalih dvadeset Hrvatica i Hrvata na našem popisu najbolje odjevenih u prošloj godini. Uvijek elegantna, savršeno diskretno dotjerana, što će reći - bez primjesa bilo kakve vulgarnosti, bez modnih gafova, a opet po posljednjoj modi - Nina Badrić postala je pravi modni uzor damama u Lijepoj Našoj. Po stilu joj je, s tek nešto manje glasova, ravna jedino Severina. Miljama daleko, no ipak na zavidnom trećem mjestu, smjestila se glumica Jelena Popović-Volarić.

Seve i u kasnim tridesetima slobodno može nositi najsmjelije haljinice i kombinezončiće kojima nas je i lani rado častila, i upravo ona i dalje ima sto modnih lica, od razuzdane tinejdžerice do prave, ozbiljne, ljupke dame. Modni ukus glumice Jelene Popović-Volarić, vrlo često na tapeti modnih kritičara i novinara i u prošloj godini, ostao je vrlo profinjen, vrlo istančan: krasile su je istodobno nenapadne, a opet iznimno privlačne modne kombinacije.

Te prve tri dame s najviše stila slijedi manekenka Ljupka Gojić koja se lani vrlo uspješno probila sa svojom modnom markom Jolie Petite. Slijedi Ida Prester koju je nemoguće vidjeti dvaput u istoj luckastoj kombinaciji, a zatim je tu i prvi muškarac, šestoplasirani Maksim Mrvica. Iza njega su čak i glumice Bojana Gregorić-Vejzović i Zrinka Cvitešić. Slijedi biznismen Emil Tedeschi, iza njega je fotografkinja Mara Bratoš.

I gle čuda, tek na jedanaesto mjesto postavili ste Vlatku Pokos, poznatu zaljubljenicu u modu, koja će se u ovoj godini morati još više truditi želi li vas impresionirati. Nekoliko glasova manje dobila je Andrea Čermak, zatim poduzetnik Tomo Horvatinčić, te uspješni ljepotani iz svijeta sporta Goran Ivanišević i Igor Štimac. Slijede Anita Dujić, Mislav Čavajda, Nataša Janjić, Luka Nižetić. Nogometaš Davor Vugrinec dobio je, pak, najmanje vaših glasova.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više