MAMA SUPERMODEL

Heidi Klum i nakon troje djece izgleda famozno

21.02.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Sedamnaest godina nakon što se prvi put pojavila na sceni, Heidi Klum je ponovno prošetala njujorškom modnom pistom. No, 35-godišnja majka troje djece i dalje fascinira modni svijet svojim izgledom supermodela

Odjevena u usko satensko odijelo upotpunjeno crnim štiklama, Heidi Klum se pojavila na Tjednu mode u New Yorku. Modni su je agenti otkrili 1992. godine u rodnoj Njemačkoj na državnom manekenskom natjecanju.

Premda je danas deset godina starija od većine djevojaka koje haraju modnim pistama, još uvijek je jedno od najprepoznatljivijih lica i jedna od najtraženijih manekenki. Osim što je ugovorom vezana uz Victoria's Secret, vodi popularni modni show 'Project Runway', a nedavno je i snimila reklamnu kampanju za videoigru Guitar Hero.

U New Yorku se na tjednu mode pridružila sucima iz showa Project Runway, dizajneru Michaelu Korsu i modnoj urednici Nini Garciji.

Manekenka je u sretnom braku s pjevačem Sealom, a prema Forbesovim procjenama, njezina se godišnja zarada kreće oko deset milijuna funti.