SLJEMENSKA MODA

Krzno oko glave - hit među Hrvaticama

08.01.2011 u 16:08

Bionic
Reading

Povodom održavanja Snježne kraljice Sljeme je postalo okupljalište poznatih i slavnih. Među brojnim poznatim licima najviše su se uočavala ona koja vjerno prate sljemensku modu – neizostavno krzno

Brojne osobe s domaće estrade nikako nise mogle propustiti događaje na Sljemenu, ali niti za vrijeme boravka u prirodi nisu propustili priliku da prošetaju svoje krpice, a ovoga puta pravi hit su bile krznene kape, popularne šubare.

Bivša skijašica Nika Fleiss zabundala se u toplu crvenu jaknu čiju kapuljaču je krasilo smeđe krzno, a Alka Vuica se odlučila za crnu kombinaciju te je uz crnu zimsku jaknu kombinirala crnu čupavu šubaru.

Lana Biondić, supruga Drage Biondića poznata po svom besprijekornom modnom stilu, na Sljemenu se pojavila sva u crnome, što je uključivalo crnu raskošnu bundu te šubaru čiji rubovi su bili ukrašeni krznom. Za crnu kombinaciju odlučila se i premijerka Jadranka Kosor koja je crnu boju osvježila bijelim šalom i bijelom kapom koju je odjenula ispod krznene kapuljače.

Kombinacija crnog i bijelog se svidjela i pjevačici Ivani Banfić koja je uz sjajnu crnu jaknu odjenula sivu krznenu kapu te uz to kombinirala bijeli šal koji se slagao s krznom na čizmama.

HTV-ova novinarka Mirta Šurjak kombinaciju duge crne jakne i ljubičastih čizama upotpunila je svijetlosivom šubarom. U gledalištu uzbudljivih sljemenskih utrka krzno je bilo apsolutni hit, bilo da se radi o raskošnim bundama ili šubarama, bilo o sportskim jaknama s krznenim kapuljačama.