PEOPLES'S CHOICE AWARDS

Kirsten Stewart zasjenila Jennifer Aniston

07.01.2011 u 12:10

Bionic
Reading

Na 37. dodjeli nagrada People’s Choice zasjale su i brojne dame koje su, usprkos tome što ovogodišnji tepih nije bio crvene već plave boje, odjenule svečane haljine i trudile se zasjeniti ostale

Haljine koje su mnogobrojne dame prošetale po plavome tepihu razlikovale su se po bojama, uzorcima i modelima, no sve su

imale nešto zajedničko – biti najbolje i najljepše. Tako dok s neke dame doslovno zasjale i zaradile peticu iz mode, nekim to nije pošlo za rukom.

Tako je časopis Marie Claire sastavio top listu najbolje odjevenih na ovogodišnjem People’s Choice Awards te izostavio dame koju su pretjerale su dubokim dekolteima i neukusnim krojevima.

Na prvo mjesto je zaslužno zasjela članica ekipe iz 'Sumraka' – Kristen Stewart koja je konkurenciju pobijedila dugim nogama zavijenim u zlatnu mini-haljinu. Jennifer Aniston našla se na drugome mjestu odjevena u crne hlače i dekoltirani crni top čiji izrez je bio naglašen lančićem koji je izazovno padao u dekolte.

Katy Perry zaslužila je treće mjesto svojom vrlo hrabro izabranom šarenom puf-haljinicom, a uvijek umjerena Natalie Portman našla se na četvrtom mjestu u tamnoplavoj haljinici s resama.

Leighton Meester i Minka Kelly našle su se na petom i šestom mjestu u bež i sivim kreacijama naglašena dekoltea i vitkih nogu. Sve popularnija Taylor Swift zasjala je na visokom sedmom mjestu blijedo ružičastoj haljinici koja je otkrivala njezinu zavidnu liniju.

Mlada Selena Gomez zaslužno je osvojila osmo mjesto u dugoj lepršavoj cvjetnoj haljini koja je s prednje strane otkrivala njezine vitke noge. Malin Akerman deveto mjesto osvojila je bijelom mini-haljinom vrlo jednostavnog kroja kombiniranu s crvenim štiklama i crvenom torbicom.

Zadnje, deseto mjesto osvojila je Mila Kunis u tamnoj kratkoj haljini na volančiće koja je otkrivala vitke noge, dekolte i ramena.