SEZONA SKIJANJA

Opremite se za snijeg po povoljnim cijenama

04.01.2011 u 11:01

Bionic
Reading

Nakon božićnih i novogodišnjih blagdana mnogi će tradicionalno krenuti na skijanje, pa je pravo vrijeme za nabavljanje ski opreme. Mnogi dućani u sezoni skijanja nude popuste, tako da se kompletna ski oprema može pronaći po puno pristupačnijim cijenama

Sunce, snijeg i uživanje u skijanju ne mogu zaobići vjetar, niske temperature i hladnoća koji vladaju na skijalištima. Stoga je odlazak na skijanje nezamisliv bez kvalitetne i tople opreme koja će vas grijati tijekom dana. Međutim, široku paletu ski opreme često je vrlo skupo kupovati, a potrebno je i izabrati između različitih modela skija, vezova, pancerica, naočala, odjeće, nosača skija za auto i ostalog nužno potrebnoga.

Upravo zbog toga mnogi dućani u sezoni skijanja ski opremu nude po sniženim cijenama i do 50 posto. Tako će veliko sniženje sportske opreme, odjeće, obuće i skija koje traje od 3. siječnja do 16. siječnja u trgovini Hervis obradovati mnoge.

Hervis je većinu asortimana ski opreme snizio i do 50 posto, a kvalitetne skije mogu se pronaći za već od 1.000, a pancerice od 700 kuna. Cijene skijaških kaciga i jakni se kreću od 200 kuna za djecu i 350 kuna za odrasle, dok je rukavice moguće pronaći za već 200 kuna, a dječji skijaški kompleti su sniženi do 50 posto.

Intersport nudi široku asortiman skija, pancerica i skijaškog tekstila po sniženim cijenama od 20 do 50 posto. Tako se skije i skijaška odjela mogu pronaći već po cijeni od 1.000 kuna.

Rost sport prodaje prošlogodišnji asortiman po sniženim cijenama od 20 i 30 posto, dok je ski oprema stara nekoliko sezona snižena 50 posto. Tako se u Rost sportu skije mogu pronaći već po cijeni od 1.500 kuna, dok će sniženje na ski odjeću, uključujući odijela, kape i rukavice početi idućeg tjedna. Rost sport ima i vlastiti outlet u kojemu se ski odjeća već može pronaći po 50 posto sniženim cijenama.

Turbosport sje odlučio skijaše iznenaditi sniženjima do 40 posto i to na cjelokupni asortiman. Tako po znatno nižim cijenama možete pronaći skije, pancerice, štapove, naočale, skijaška odjela, jakne, rukavice pa čak i šalove.

Žuti mačak ljubiteljima skijanja uvijek nudi sniženja na prošlogodišnji asortiman, a krajem siječnja skijaši će moći kupiti i nove modele po sniženim cijenama, uključujući i krovne nosače skija. Krovne nosače moguće je pronaći i u Biolabu koji nudi sniženje od 25 posto na krovne nosače skija koji su nezaobilazni dio skijaškog asortimana.

Trgovina Brugi u Outletu Sveta Helena Fashion Corner nudi veliki izbor muških, ženskih i dječjih skijaških odijela te skijaških kaciga, kapa, rukavica i maski po veoma pristupačnim cijenama.

Tako se skijaško odijelo za odrasle može pronaći za već 500 kuna, a dječje za 200 kuna. Cijene kapa su doista povoljne, tako da se mogu kupiti za 35 kuna, a cijena rukavica je oko sto kuna. Cijene kaciga i naočala kreću se oko 200 kuna, skijaške štapove moguće je pronaći po cijeni od 70 kuna.