ŠTO SE NUDI U GRADU

Pronađite idealnu haljinu za novogodišnji parti

22.12.2010 u 07:33

Bionic
Reading

Jedna od najtežih ženskih novogodišnjih odluka je - što odjenuti za doček. Napravili smo pregled ponude haljina kako bismo vam olakšali muku

Napokon je počela sezona partija. Prosinac slovi za najzanimljiviji i najaktivniji mjesec zbog burnog razdoblja blagdanskih tuluma na kojima svaka žena želi zablistati. Prilika je mnogo, od poslovnih domjenaka kojih, unatoč recesiji, još uvijek ima, do božićnih i novogodišnjih partija. Različite prigode traže različite stajlinge.

Za poslovne domjenke s ekipom iz ureda treba odjenuti nešto malo konzervativnije poput kostimića ili zatvoreniju haljinu koja ne ističe pretjerano seksipil, kako bi se ostavio što profesionalniji dojam.

Za Silvestrovo, koje je pred vratima, posve je prikladna odjevna kombinacija koja zaustavlja promet. U novogodišnjoj noći treba dati sve od sebe i zablistati, u čemu dobrano pomažu ovogodišnji trendovi. Ove sezone, kao uostalom svake, glamuroznom dojmu pridonijet će šljokice, metalni dodaci i štras

Novogodišnje haljine moraju biti svečane, a uvijek su najelegantnije crne duge haljine. Odličan izbor je i crvena koja navodno donosi sreću ako se nosi u novogodišnjoj noći. U najužem izboru svakako imajte zlatnu ili srebrnu haljinu koje su apsolutni hit svake zabave. U obzir dolazi i tamnoplava koja je ove godine doživjela svoj veliki povrat u modni svijet, a nema greške ni odabere li se neka vesela ili intenzivna boja poput zelene ili ljubičaste.

 

Po pitanju dizajna haljine, maštovitost se uvijek cijeni, a kao pomoć može poslužiti informacija da su ove sezone posebno su popularne one visokog struka i rezane ispod grudi.

Odabrali smo pregled ponude hrvatskih dućana, a haljine smo poredali od cjenovno najprihvatljivijih do najskupljih. Najpovoljnije su naravno, haljine u trgovinama Terra Nova i New Yorker, s cijenama već od 79 kuna, a najskuplje u Escadi gdje pojedini komadi dosežu vrtoglavu cifru od čak 30 tisuća kuna.

Uz lijepe haljinice nemojte zaboraviti crveno donje rublje i otkačeni komad nakita te, naravno, pratioca.