SNIŽENJA U SRIJEDU 15.12.

The Best Shopping Night za Autonomnu žensku kuću

13.12.2010 u 14:33

Bionic
Reading

Sniženja u predblagdansko vrijeme savršena su prilika za nabavku poklona za svoje bližnje, kao i za kupovinu savršene modne kombinacije za slavlja koja su pred vama. Pripremite se za blagdansko izdanje The Best Shopping Nighta u srijedu 15. prosinca

I ovaj put više od 200 trgovina u centru Zagreba - u vremenu od 20 do 24 sata – ponudit će kupcima izvanredne popuste i povoljnije cijene svojeg asortimana, a neke među njima i prigodne poklone za kupce.

Ove godine dio prihoda što su trgovine uplatile za sudjelovanje u toj akciji bit će doniran za spas Autonomne ženske kuće Zagreb, kojoj nakon 20 godina prijeti privremeno zatvaranje zbog nemogućnosti da financijski pokrije svoje troškove. Podsjetimo, u tu se sigurnu kuću godišnje skloni između 70 i 90 žena i djece žrtava nasilja u obitelji.

Svi oni koji žele doznati kako i sami mogu pomoći, mogu u srijedu 15. prosinca posjetiti štand Autonomne ženske kuće Zagreb i The Best Shopa u Varšavskoj 1, gdje ih očekuju mali prigodni pokloni pokrovitelja.