Moda i ljepota ZA OBOLJELE OD RAKA

Humanitarna modna revija 'mRAK žene'

  • Autor: tportal.hr
  • 9.12.2010 17:26:13
  • 9.12.2010 17:08:33

Humanitarna modna revija 'mRAK žene' za pomoć udrugama oboljelih od raka, održat će se 12.12.2010. u hotelu Sheraton Zagreb Hotel, s početkom u 19:00 sati

Modna revija se organizira u suradnji sa Tekstilno tehnološkim fakultetom, koji već petu godinu organizira manifestaciju 'Modni ormar', a koji će ustupiti kreacije za humanitarnu prodaju te večeri. Modnu odjeću će nositi naše 'mRAK žene', oboljele od raka, i poznate hrvatske dramske umjetnice.

Za glazbeni ugođaj pobrinut će se harfistica Doris Karamatić i Jelena Radan & grupa Meritas.
Prikupljena sredstva su namijenjena su za rad udruga oboljelih od raka: Udrugu oboljelih od malignih bolesti 'Za novi dan', Udrugu žena oboljelih od raka dojke 'SVE za NJU!' i Udrugu oboljelih od raka pluća 'Jedra'.

Pojedinci i tvrtke mogu pružiti podršku kupnjom ulaznice za humanitarnu modnu reviju u iznosu 200,00 kn, sudjelovanjem na licitaciji. te donacijama na žiro račun kojeg smo otvorili posebno za ovu namjenu: 2484008-1500175000, svrha plaćanja: Zajedno protiv raka, primatelj: Udruga 'Za novi dan', Zagreb. Ulaznice za humanitarnu modnu reviju se mogu kupiti i online – www.mrakzene.zanovidan.hr

Uključite se u akciju jer svojim sudjelovanjem pomažete radu udruga na unapređivanju prava i potreba oboljelih, te edukaciji o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više