TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 9. prosinca

10.12.2010 u 11:54

Bionic
Reading

U današnjoj akciji 'Tportal.hr daje sve od sebe' osvojite CD-e, knjige, ulaznice za koncert klasične glazbe, kozmetiku, DVD-e i parfem

Vaš zadatak je poslati kratki odgovor na pitanje 'Zašto baš ja zaslužujem osvojiti nagrade' na mail tportal@tportal.hr, a najoriginalniji i najzabavniji bit će nagrađeni.

Detalje pročitajte u pravilniku

Universal Music je danas za naše čitatelje pripremio mnoštvo izvrsnih CD-a.


Rihanna, 'Loud'

Novi Rihannin album su predstavili singlovi 'Only Girl (In the World)' i 'What's My Name?' na kojem gostuje Drake, a među brojnim producentima i glazbenicima s kojima je surađivala su Taio Cruz, Alex da Kid, Sean Garrett, Ne-Yo, Rico Love, Timbaland, Shontelle i David Guetta. Sam album Rihanna je najavila riječima: 'Moja publika uvijek stoji iza mene, a sada imaju nešto čime to mogu i opravdati. Nisam htjela samo obraditi 'Good Girl Gone Bad', željela sam da 'Loud' bude novi korak u mojoj karijeri. 'Loud' je riječ koja najbolje opisuje ono što se nalazi na albumu. Pjesme su sočne i zavodljive. Ne možete ih ne zapaziti i to je ono što mi se sviđa. Album će vas odvesti na zaista predivno putovanje, tako živopisno.'


Bon Jovi, 'Greatest Hits – The Ultimate Collection'

Grupa Bon Jovi s kompilacijom hitova 'Greatest Hits' osvaja top liste diljem svijeta te se nalazi na samom vrhu europske Bilbordove ljestvice. Album uključuje hitove benda unazad tri desetljeća kao i najnoviji hit singl 'What Do You Got?' koji je postao najbrže rastući radio singl u povijesti benda. Već u prvom tjednu album je prodajom nadmašio hit album iz 1994. godine pod nazivom 'Crossroad', a koji je do danas širom svijeta prodan u 21.5 milijuna primjeraka što dodatno potvrđuje status Bon Jovia kao jednog od najvećih svjetskih rock bendova.

DVD Metallica/Slayer/Megadeth/Anthrax, 'The Big Four – Live in Bulgaria'

Kada je 'Velika četvorka', a radi se o Metallici, Slayeru, Megadethu i Anthraxu, zajedno dijelila pozornicu 22. lipnja 2010. u Sofiji (Bugarska), show je zablistao uživo u više od 550 kino dvorana širom svijeta putem satelita u posebnoj HD rezoluciji. Od 25. listopada 2010. ovaj legendarni koncert dostupan je na DVD i Blu-ray 'Big Four Live From Sofia' i uključuje cijelokupne koncerte slavne četvorke na dva diska, a isto tako sadrži i snimke iz backstagea te snimke intervjua. Osim seta od dva DVD-a i Blu-raya, objavljeno je i limitirano izdanje super deluxe box set, koji uključuje DVD set, pet CD-a sa svom glazbom, 24 stranice knjižice, plakat, fotografiju svakog benda, 'Big 4' trzalicu.

Iz Frakture nam dolazi odlična i zanimljiva knjiga 'Kraj Gospodina T. Ajne' koja će vas ostaviti bez daha.

Igrom slučaja Ariel Manto u malom antikvarijatu pronalazi knjigu 'Kraj gospodina T. Ajne' gotovo posve zaboravljenog devetnaestostoljetnog pisca Thomasa E. Lumasa i kreće u uzbudljivu avanturu koja će promijeniti ne samo njezin svijet, nego i percepciju stvarnosti uopće. Ariel otkriva da je Lumas u knjizi opisao svojevrstan svijet umova, nematerijalnu razinu postojanja u kojoj je moguće kretati se kroz tuđe umove i čitati njihove misli i sjećanja. Taj svijet nazvao je Troposfera, ali u knjizi nedostaje jedna stranica - upravo ona koja opisuje kako se ulazi u Troposferu! Ariel kreće u potragu za tajnim znanjem i istrgnutom stranicom, no ona nije ni izbliza jedina koju zanima Lumasova Troposfera.

Spona poklanja čak 4x2 ulaznice za koncert Zagrebačkog kvarteta 21. prosinca u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Zagrebački kvartet, 21. prosinac, 20.00 sati

Program:
W. A. Mozart - Mala noćna muzika KV. 525
G. Mahler - Klavirski kvartet u a-molu
J. Strauss - A. Webern | 'Shatzwalzer' Op. 418
J. Strauss - A. Schoenberg | 'Rosen aus dem Süden'
Gost: Ida Gamulin, glasovir

Nivea našim čitateljicama poklanja pet sjenila za oči

Sjenilo za oči s kombinacijom tri harmonično usklađene nijanse boja. Svjetlije nijanse sadrže biserne pigmente koje očima daju izražajnost dok tamnija nijansa daje satenski finish. Savršena su za prirodan dnevni ili glamurozni večernji make-up. Blaga, dugotrajna formula protiv nakupljanja, obogaćena pigmentima bisera, nudi usklađene boje, nijansu u nijansi, za strukturiranu, profinjenu šminku za oči.

Blitz je pripremio dva DVD-a filma 'Streetdance' koji će Vas oduševiti izvrsnim i maštovitim plesnim pokretima.


'Streetdance'

Dva svijeta. Jedan san. Londonska plesna skupina koja trenira za 'StreetDance' prvenstvo Velike Britanije prisiljena je surađivati s baletnom skupinom plesača u školi Royal Dance u zamjenu za prostor za vježbanje. Dvije plesne skupine nemaju doslovno ništa zajedničkog osim velike strasti za uspjehom, pa će uskoro shvatiti da je jedini način za pobjedu udruživanje snaga i prikazivanje dosad neviđenih plesnih nastupa.

Promands i dalje uveseljava naše čitateljice parfemima Kenzo Signature te će i ovaj put usrećiti jednu čitateljicu.


Kenzo Signature parfem

Snažne linije koje pretvaraju univerzalne emocije u kvalitetne mirise, snažan potpis pun senzualnosti i mekoće, cvijeće i razne vrste drva, mekane te obavijajuće note, iznenađujuće i treperavo egzotično mirisno putovanje. Za žene koje žele senzualan miris nudi izdašne cvjetne note i slatkast trag. Eksplozija cvijeća; božur i frezija na bazi sandalovine i mošusa

Everet poklanja dvije Anticellulite Thermal kreme i rukavice za masiranje.


Anticellulite Thermal Creme

Baršunasta, ali nemasna krema, s poboljšanom formulom, učinkovitija u borbi protiv narančine kore, istovremeno osigurava svilenkastost i tonus kože. Također idealna i za masažu.



Odgovore na pitanje 'Zašto baš ja zaslužujem osvojiti nagrade' šaljite na tportal@tportal.hr. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Sudjelovanjem u natječaju sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Imena dobitnika i pripadajućih im nagrada objavit ćemo u petak, 10. prosinca do 12 sati.

Dobitnici:

Branko Marinković iz Vrsa (Anticellulite Thermal Creme i masažer set, Nivea sjenilo za oči)

Moja žena je svako malo na dijeti. Htio bih joj pokloniti nešto čime bi sigurno bila sretna, ali opet ako joj ja poklonim shvatiti će to krivo kao i svaki moj komentar o njenom izgledu. A kad bi ovako dobila anticelulitnu kremu, sve bi se poklopililo, pa bi čak pala i koja masažica. ;))

Maja Avdić iz Dubrovnika (Anticellulite Thermal Creme i masažer set, Nivea sjenilo za oči)

Zaslužujem osvojiti nagradu zato što je nisam osvojila jestrdej ni dej bifor jestrdej.

Irena Todorić iz Zagreba (dvije ulaznice za koncert Zagrebačkog kvarteta 21. prosinca u Hrvatskom glazbenom zavodu)

Ne znam više koji razlog napisati. Inspiracija je uzela slobodne dane.

Vedrana Crnković iz Zagreba (dvije ulaznice za koncert Zagrebačkog kvarteta 21. prosinca u Hrvatskom glazbenom zavodu)

Željela bih biti nagrađena i to je to. Volim dobivati poklone, a tko ne voli.

Mladen Sabljak iz Zagreba (dvije ulaznice za koncert Zagrebačkog kvarteta 21. prosinca u Hrvatskom glazbenom zavodu)

Na T Portalu očekujem nagradu za svoju malu,
za njen osmijeh dao bih sve,
pliiiiiz nagradite me.
Marljivo igram svaki dan, ne zaobilazite me,
nagrade su vam kao lijep san.

Vlasta Miškić iz Zagreba (dvije ulaznice za koncert Zagrebačkog kvarteta 21. prosinca u Hrvatskom glazbenom zavodu)

Tportal nagrade daruje da se narod istinski raduje. Jer nagrade su mi totalno kul, veselim se njima ful.

Ana Fuček iz Zagreba (DVD Metallica/Slayer/Megadeth/Anthrax, 'The Big Four – Live in Bulgaria' i knjiga 'Kraj Gospodina T. Ajne')

Ja bih DVD Metallica i ostali, al nemojte reći mojoj mami jer ona misli da sam u nekoj sekti jer slušam metal.

Milan Križanec iz Ilove Bon Jovi, (CD Bon Jovija 'Greatest Hits – The Ultimate Collection' i knjiga 'Kraj Gospodina T. Ajne')

Moja vam cura piše svaki dan. Ništa dobila nije. Rekao sam joj da vi birate na inteligenciju. E, tu je došlo do svađe. 'Kad si ti toliko inteligentan, piši im ti!', rekla je. Pa sad ja pišem. Nemojte da se osramotim...

Lucija Novoselec iz Tužnog (CD Rihanne, 'Loud' i Nive sjenilo za oči)

Ja zaslužujem nagradnu jer sam ONLY GIRL IN THE WORLD koja bi sve napravila sve pa čak i stala pod UMBRELOM kad sunce sja i kad bi me frendica zvala za šoping rekla bi joj na španjolskom TE AMO i rekla svijetu tako LOUD da volim Rihannu.

Mirjana Saks iz Bjelovara (CD Rihanne, 'Loud' i Nive sjenilo za oči)

Zašto baš ja zaslužujem nagradu? Dečko je matematičar i tvrdi da su šanse da nešto osvojim na nagradnoj igri jednake tome da on postane novi bubnjar Metallice. A nema pojma o sviranju bubnjeva! Dajte mi nešto da mu to nabijem na njegov matematički nos!

Marina Fajt iz Karlovca (Kenzo Signature parfem, Nivea sjenilo za oči i DVD filma 'Streetdance')

Meni treba novi parfem kako bih uspjela na nadolazećem božićnom domjenku bar mirisom zasjeniti sve one naperlitane plavuše koje se motaju oko mog šefa. Molim vas poklonite mi nešto s čime bih im mogla konkurirati.

Milena Obšivač iz Metkovića (knjiga 'Kraj Gospodina T. Ajne' i DVD filma 'Streetdance')

Zašto baš ja zaslužujem? Naime, ja ću vama navesti što imam, a što nemam pa vi procijenite da li išta zaslužujem.

IMAM:                             NEMAM:
48 godina                        muža
96 kg                              dečka
kratkovidnost                   ljubavnika
ružne vene na nogama     dijete

Ponekad se osjećam kao Pale sam na svijetu.
Ma, šalim se. I pored svega ja sam veseljak (ovo gore je točno).

Svi dobitnici će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila.