L'OREAL TRIPLE ACTIVE

Hidratantna linija za njegu i čišćenje lica prije tridesete

23.11.2010 u 14:34

Bionic
Reading

Koliko ste puta naišli na tridesetogodišnjakinju za koju biste se zakleli da se bliži pedesetoj? Ne brinite, postoji rješenje - jedna od najkvalitetnijih hidratantnih linija za njegu i čišćenje kože L’Oréal Paris Triple Active je upravo ono što možete i morate priuštiti svom licu


L’Oréal Paris Triple Active (mlijeko za čišćenje lica, krema, tonik te maramice) vrhunska je linija za svakodnevnu njegu kože namjenjena djevojkama u dvadestim godinama. Njega lica ne smije čekati 30-te, pogotovo kada je prilagođena iznosu prosječne hrvatske plaće i bliska studentskom džepu.

Proizvodi za njegu i čišćenje Triple Active imaju trostruko djelovanje: za dugotrajnu hidrataciju zaslužan je glicerol, zaštitnu ulogu jača aktivni sastojak na bazi vitamina E, a blistav sjaj kože osiguran je spojem ceramida i vitamina B5.

• Svakodnevnom upotrebom Triple Active dnevne kreme koža će u potpunosti biti hidratizirana, zaštićena i zdravog sjaja uz stalan osjećaj ugode.

• Za obnovu i jačanje isušene i oslabljene kože, laboratoriji L'Oréal stvorili su Triple Active noćnu kremu, koja obnavlja kožu dajući joj vlagu i hranjive tvari. Noćna krema Triple Active djeluje tijekom noći, u vrijeme stanične obnove i, baš kao i dnevna njega, ima trostruki učinak: dugotrajno hidratizira, opskrbljuje hranjivim tvarima i obnavlja kožu.

• Preporučamo temeljito čišćenje lica ujutro i uvečer. Možete koristiti maramice ili mlijeko, kojim ćete očistiti kožu te osvježite tonikom za odstranjivanje mrtvih stanica.

Sa L'Oréal Paris Triple Active linijom kvalitetno čišćenje, toniziranje te hidratacija lica postaje dostupna mladim djevojkama, a učinkovitost je jednaka onoj najskupljih njega.

Mame su uvijek tu da savjetuju o ljubavi, prijateljstvu, mržnji, prvom poslu, prvom otkazu – no što se lica tiče tu smo mi stručnjaci i savjetujemo L'Oréal Paris Triple Active hidratantnu liniju proizvoda za svakodnevnu njegu i čišćenje kože. Do 30-te naučite voljeti svoju kažu jer ona to zaslužuje!