Ljepota PRĆAST NOS, VELIKA USTA

Muškarci žele izgledati kao Marko Grubnić

  • Autor: S. V.
  • 16.2.2009 11:23:50
  • 16.2.2009 11:00:00

Dr. Branko Glušac otkrio je za Slobodnu Dalmaciju da u posljednje vrijeme bilježe znatno povećan trend estetskih zahvata kod muškaraca mlađe i srednje dobi

Mlađi muškarci češće traže povećane usne i male prćaste nosove, dok su korekcije ušiju i liposukcije najčešći zahvati kod onih u dobi od 30 do 50 godina, piše Slobodna Dalmacija.

'I muškarci podliježu svjetskom trendu ljepote, a kada se odluče na estetsku operaciju, za razliku od žena, mnogo su konkretniji, točno znaju što žele i traže čistu perfekciju. Za razliku od žena istih godina, mnogo su spremniji i na liposukciju trbuha, a lakše će se odlučiti i na operaciju nosa ili uha. Na liposukciju se odlučuju i mršavi muškarci želeći tako dobiti vidljive 'pločice'', izjavio je dr. Branko Glušac.

Žene, kaže, najčešće traže operaciju nosa, zatim liposukciju trbuha i bedara, korekciju klempavih ušiju, povećavanje dojki, usana, korigiranje podočnjaka i face lifting. Muškarcima je najvažnije korigiranje klempavih ušiju, potom korekcija nosa, liposukcija, smanjivanje grudi, povećanje usana i face lifting.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više