PRVI FRIZERAJ TONI & GUY U HRVATSKOJ

Barbara Nola: Želim irokezicu u pink boji

10.11.2010 u 17:13

Bionic
Reading

Brend koje je već desetljećima sinonim mode u branši, svjetskom je lancu od više od 400 salona diljem svijeta danas dodao i prvu zagrebačku adresu

Svojevrsni kum svečanog otvaranja ekskluzivnog lokala u strogom centru Zagreba bio je Bill Watson, glavni umjetnički direktor akademije Tony & Guy.

'Došao sam podržati postavu od šest stilista i dva tehničara koje sam osam tjedana educirao u našem sjedištu u Londonu', kazao je i najavio prvi profesionalni show u ožujku. Zanimalo nas je i koje nam trendove predlaže prvi kreativac tvrtke.

'Pri pogledu na našu Ladie's Collection uočit ćete da su fazoni šišanja jasni, moderni i vrlo prirodni, u skladu s kraticom 'DIY', što znači 'Do It Yourself' ili učini to sam. S druge strane, što se boja tiče, stvar nije nimalo jednostavna. Recimo, standardna blond nijansa, u spektru od pepeljastih do crvenkastih, prošarana je toplim pramenovima u boji marelice, ružičastoj ili tonovima lososova mesa', povjerio nam je Watson, prije negoli se otišao družiti s gostima, među kojima se našla i naša poznata glumica Barbara Nola

'Tony & Guy za mene je uvijek bio pojam za frizerstvo, pa sam se oduševila kad sam neki dan, na putu kući, vidjela da se i kod nas konačno otvara prvi salon. Doduše, neću biti neki materijal za promjene, jer za rad u kazalištu uvijek moramo imati poludugu kosu i klasičnu frizuru, a i moj muž voli dugo i plavo. Nakratko sam samo bila brineta i jednom prilikom imala duge umetke do guze, ali nemarna kakva jesam, skočila sam dvaput u more i sa zapetljanim čvorovima završila pod škarama. Da sve to nije tako, dala bih si oduška i mnogo više eksperimentirala, ošišala se na irokez i pofarbala u pink!', bila je konkretna Barbara Nola.