MISS HRVATSKE KATARINA BANIĆ

U Kini sam jela samo čokoladu

08.11.2010 u 10:42

Bionic
Reading

Aktualna Miss Hrvatske Katarina Banić provela je mjesec dana u Šangaju, gdje je sudjelovala u izboru za Miss svijeta, no Kina joj se nije osobito svidjela i jedva je čekala da se vrati kući

'Iako sam prvi put bila u Kini, mjesec dana bilo je previše, 15-ak dana bilo bi sasvim dovoljno', rekla je za Extru nakon povratka u domovinu Triljanka Katarina. Kina joj se svidjela, osobito njena povijest, no s hranom je imala problema. 'Ni njihova hrana ni klima nisu mi se svidjele. No, nasreću, pronašla sam trgovinu sa slatkišima pa sam samo jela čokoladu', kaže Katarina.

Iako se nije plasirala među prvih 25 djevojaka, naša predstavnica Katarina Banić ne smatra to svojim neuspjehom - u Kini je stekla jako puno novih prijateljica, a najviše se družila s predstavnicama iz susjednih zemalja, iako u mjesec dana boravka u Kini zbog brojnih obaveza djevojke nisu imale puno vremena za izlaske, osim onih organiziranih. Svaki slobodan trenutak u toj zemlji Katarina je koristila da bi se čula sa svojim dečkom, kapetanom nogometne reprezentacije BiH Emirom Spahićem, bez čije podrške, veli, ne bi mogla izdržati taj naporan tempo.