TAJNA VITKE LINIJE

Stroga dijeta Adriane Lime

22.10.2010 u 13:50

Bionic
Reading

Adriana Lima itekako je svjesna da je vitka linija presudna za njen posao modela pa se svim silama trudi održati besprijekorni stas

Model Victoria's Secreta jako pazi na svoju prehranu i tek rijetko odstupa od svog strogog dijetnog režima. Adriana Lima pojasnila je što podrazumijeva njena dijeta. 'Definitivno nula ugljikohidrata. Konzumiram kombinaciju različitih proteinskih shakeova. Jedem zeleno povrće, sve pripremljeno na pari ili na roštilju. To obično jedem za ručak i večeru, a svaka tri sata uzimam proteinski shake ili energetsku pločicu', rekla je Adriana.

Vitka linija nije jedini razlog zbog kojeg Adriana drži striktnu dijetu i redovito vježba. 'Brinem se za svoju budućnost. Želim biti u dobroj formi kada budem starija. Osim toga, tjelovježba je odličan način detoksikacije. Znojem izbaciš sve toksine i nečistoće, a vježba poboljšava raspoloženje, imunološki sistem i izgled i elastičnost kože. Nikada ne pobolijevam kada vježbam, imam puno više energije. Tjelovježba bi trebala biti sastavni dio svakodnevne rutine', zaključila je jedna od najljepših manekenki na svijetu, koja je prije jedanaest mjeseci postala mama male Valentine.