KRAJ ERE FILMSKIH DIVA

Joan Collins: 'Jennifer Aniston nije lijepa'

12.10.2010 u 11:10

Bionic
Reading

Komentirajući današnje holivudske ljepotice, Joan Collins, glumačka legenda koju već šest desetljeća slave zbog njezine ljepote, zaključila je da je era klasične holivudske ljepote završena

Glumica koju je zauvijek obilježila uloga zločeste Alexis u 'Dinastiji' smatra da je publika danas 'gladna prelijepih ljudi' uspoređujući današnju situaciju s vremenom kada su filmskim platnom dominirale ljepotice poput Audrey Hepburn, Ave Gardner i Grace Kelly.

'Kada sam bila mlada, svi koji su se pojavljivali na filmu bili su božanstveni. Moram priznati da danas baš i nema puno lijepih glumica. Tu je Angelina Jolie, i tu je… Angelina Jolie. Jennifer Aniston je slatka, ali ne bih je nazvala lijepom. Ona nije Ava Gardner ili Lana Turner', zaključila je Collins.

Govoreći o Cheryl Cole, slavna glumica rekla je kako joj se čini da ona svoj veliki uspjeh i status nacionalne (britanske) heroine duguje upravo svom izgledu. 'Mislim da je Cheryl Cole toliko popularna jednostavno zato što je tako lijepa, a publika je gladna prekrasnih ljudi', rekla je za magazin Hello! 77-godišnja glumica i dodala kako joj se čini da su zvijezde u njezino vrijeme ulagale puno više vremena i truda za glamurozan izgled.

'Znam da se moda mijenja i da svatko nastoji biti ukorak s vremenom, no ne mogu ne primijetiti da su filmske dive dvadesetih, tridesetih, četrdesetih i pedesetih radikalno promijenile svaku od tih dekada. Ono što se nije promijenilo jest njihov osobni stil, sve su bile jedinstvene', rekla je Collins koja je po mnogima dokazala i pokazala kako se može ostarjeti dostojanstveno i sa stilom.