Ljepota VICHY NORMADERM TRI-ACTIV

Trostruka učinkovitost protiv nepravilnosti

  • Autor: tportal.hr
  • 14.9.2010 12:35:50
  • 14.9.2010 12:06:36

Laboratoriji Vichy predstavljaju potpunu njegu protiv nepravilnosti - Normaderm TRI-ACTIV koja samo jednim potezom djeluje protiv nepravilnosti i masnog sjaja te koži osigurava potrebnu vlagu. Inovacija proizvoda Normaderm TRI-ACTIV jedinstvena je patentirana tehnologija Hydra-Piling koju odlikuju aktivni dermatološki sastojci

Promo/Vichy
Normaderm TRI-ACTIV
Dok je većina proizvoda za njegu masne i problematične kože usredotočena samo na borbu protiv nepravilnosti, Normaderm TRI-ACTIV čini korak dalje. Kako bi se prekinuo začarani krug nepravilnosti i ponovno vratila zdrava i lijepa koža, potrebna je sveobuhvatna njega kože koja uz
(1) otklanjanje nepravilnosti uključuje i matiranje te hidratiziranje kože,
(2) matiranje: prevelika količina sebuma na koži može u dodiru s UV-zrakama oksidirati i izazvati nadraživanje koje utječe na začarani ciklus nepravilnosti.
(3) hidratacija: koža koja nema dovoljno vlage ne može se pravilno obnavljati, što uzrokuje gomilanje odumrlih kožnih stanica na površini koje začepljuju pore i izazivaju nove nepravilnosti.

Laboratoriji Vichy iskoristili su napredak ostvaren u borbi protiv kožnih nepravilnosti u obliku dermatološkog pilinga, za odabir aktivnih dermatoloških sastojaka i izradu patentirane tehnologije Hydra-Piling.

(1) PROTIV NEPRAVILNOSTI
Dermatolozi često primjenjuju tehniku pilinga zato što piling potiče skidanje površinskog sloja kože te time osigurava bržu obnovu epidermisa. No, piling ne otklanja samo nepravilnosti, nego i dubinski čisti te obnavlja kožu, osiguravajući time u potpunosti ljepšu i zdraviju kožu. Osnovu patentirane tehnologije Hydra-Piling čine tri aktivna piling sastojka koja se u dermatologiji često rabe za borbu protiv nepravilnosti:
- salicilna kiselina: čisti začepljene pore
- glikolna kiselina: prodire dublje u epidermis, potiče njegovu obnovu
- LHA: nježno skida površinu epidermisa te time otklanja nepravilnosti

(2) PROTIV MASNOG SJAJA KOŽE
Normaderm TRI-ACTIV djeluje protiv dva glavna uzroka masne kože – sebuma i vlage. Stoga su laboratoriji Vichy u novi proizvod Normaderm TRI-ACTIV uključili dva aktivna sastojka:
- silicijev dioksid: upija sebum
- perilit: aktivni sastojak koji se često rabi u dezodoransima, zato što u vodi može upiti do tri i pol puta veću masu od svoje.

(3) HIDRATANTNA NJEGA
Nova je hidratantna formula Normaderm TRI-ACTIV jedinstvena jer spaja intenzivnu, 24 satnu hidratantnu njegu s aktivnim piling sastojcima.

NORMADERMOV 'IZAZOV BEZ NEPRAVILNOSTI'

Učinkovitost nove dnevne njege Normaderm TRI-ACTIV testiralo je uz pomoć stručnih savjeta Caroline Debbasch, direktorice stručne komunikacije Vichy-ja, 9 osoba. Njihovo iskustvo i poziv na sudjelovanje u novom Normadermovu 'izazovu bez nepravilnosti' sredinom rujna bit će objavljeni na internetskoj stranici www.vichyconsult.com.hr


Normaderm TRI-ACTIV dostupan je u ljekarnama od sredine rujna u dvjema varijantama:
Normaderm TRI-ACTIV (30 ml) preporučena maloprodajna cijena: 123,5 kn
Normaderm TRI-ACTIV (50 ml) preporučena maloprodajna cijena: 71,09 kn

NORMADERM RUTINA

Svakodnevna rutina čišćenja i njege kože od ključnog je značaja za rješenje problema masne te problematične kože. Treba odabrati proizvode koji su primjereni posebno za naš tip kože, jer je bitno regulirati izlučivanje sebuma, a da se koža pritom ne isuši. U rujnu laboratoriji Vichy prilikom kupnje odabranog proizvoda Normaderm poklanjaju Normadermov Paket iznenađenja – paket mini proizvoda Normaderm – potpune rutine za čišćenje i njegu lica.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više