NAGRADNJAČA

Tko je osvojio pudere L’Oreal Paris True Match Roll'on!

14.09.2010 u 09:49

Bionic
Reading

L’Oréal Paris predstavlja novo iskustvo pri nanošenju pudera - True Match Roll’on. Prvi roll'on puder kombinira fleksibilan roll'on aplikator za lakše i preciznije nanošenje te izuzetno finu teksturu koja se savršeno stapa s bojom i teksturom kože, dajući joj pritom prirodan i lijep ten. Rezultat: besprijekorno prekrivanje te 100 posto ujednačen ten

Fleksibilan roll'on aplikator kreiran je posebno za lakše nanošenje teksture da bi se dobio savršen i ujednačen ten. Ergonomski oblik roll'on aplikatora napravljen je za bolju prilagodljivost različitim konturama lica.

Fleksibilnost omogućava ujednačeno nanošenje čak i na teže dostupnim predjelima lica, kao što su područje oko očiju, područje oko nosa... Mekana spužvica na roleru savršeno se prilagođava linijama lica i nudi ujednačeno nanošenje tankog sloja pudera.

Puder True Match Roll'on namijenjen je onima koji imaju poteškoća s nanošenjem tekućeg ili kompaktnog pudera te se žele riješiti nedostataka klasičnih pudera, kao što su vidljivi prijelaz te neravnomjernost nanosa.

U liniji L’Oréal Paris True Match Roll’on pronaći ćete četiri nijanse, od najsvjetlije do najtamnije.

L’Oréal i tportal.hr poklanjaju vam pet pudera True Match Roll’on, a sve što trebate učiniti je odgovoriti točno na sljedeće pitanje:

Nagradu su osvojili:

Vlatka Žabka
Tihana Jedvaj
Borna Poljak
Smiljka Radičević
Helena Milković