ZAPEGLAO BORE

I Brad Pitt pokleknuo pred tretmanima pomlađivanja

30.08.2010 u 07:14

Bionic
Reading

Čini se da ni Brad Pitt nije ostao imun na holivudski trend pomlađivanja. Zadnjih dana njegove su bore gotovo nevidljive

Uspoređujući Bradove fotografije snimljene u svega nekoliko mjeseci razmaka, američki su mediji zamijetili da se prilično razlikuju. No glavna razlika nije odjeća, frizura ili brada, već broj i dubina bora na Bradovu licu. Stoga su mediji zaključili da se i slavni glumac podvrgnuo nekom od brojnih kozmetičkih tretmana za pomlađivanje.

Američki tabloid The National Enquirer analizirajući Bradove slike zaključio je da 46-godišnji glumac zadnjih dana izgleda deset godina mlađe. Pretpostavljaju da su mu u lice ubrizgani fileri koji zaglađuju bore i lice čine mlađim, zbog čega i glumac sada djeluje svježije. The National Enquirer tome u prilog navodi i nedavne izjave Angeline Jolie koja je pohvalila svog nevjenčanog supruga da izgleda bolje nego u zadnjih nekoliko godina. Navodno je zato na premijeri filma 'Salt' prije nekoliko dana nosio sunčane naočale kako bi sakrio posljedice tretmana oko očiju.