PRETEŠKI SILIKONI

Heidi Montag očajnički želi smanjiti grudi

25.08.2010 u 20:42

Bionic
Reading

Nakon što je u jednom danu obavila čak deset estetskih zahvata, Heidi Montag ponovo želi pod nož, ali ovaj put želi svoje grudi vratiti u početno stanje

Krajem prošle godine Heidi Montag obavila je niz estetskih zahvata, među kojima i povećanje grudi. Iako joj je to bila već druga operacija kojom je popunila svoje grudi, Heidi je tada tvrdila da neće stati jer želi još veće poprsje, no nakon nekoliko mjeseci suživota s povećim implantatima, plavuša se predomislila. 'Očajna sam. Želim opet izgledati normalno', otkrila je za američki magazin Life & Style.

Odlučila je ponovno otići pod nož, ali ovaj put kako bi smanjila svoje grudi na početnu veličinu. Požalila se da zbog novih grudi trpi velike bolove, a njezino se tijelo ne može naviknuti na takav teret. Velike grudi sputavaju je i u fizičkoj aktivnosti, odlazak u teretanu i trčanje postali su joj prava noćna mora, nije u stanju zagrliti svoja četiri psa, a svu odjeću mora šivati po mjeri. Svoje velike grudi optužila je i za raspad svog braka sa Spencerom Prattom, koji ju je navodno preklinjao da ne ide pod nož.