U INAT KRITIČARIMA

Teri Hatcher pokazala lice bez šminke i botoksa

11.08.2010 u 19:53

Bionic
Reading

Očajna kućanica Teri Hatcher priznala je da je u prošlosti koristila botoks i filere, ali tvrdi da to više ne radi, a kako bi to potkrijepila, na Facebooku je objavila fotografije na kojima je bez trunke šminke

Teri je napisala da je fotografije snimila sama nakon što je izašla ispod tuša, prije odlaska u krevet, i to kako bi dokazala kritičarima da više ne pribjegava kozmetičkim zahvatima da bi sačuvala mladenački izgled.

'Razmišljala sam o tim prokletim kritikama mog lica. Voljeli ga ili ne, to je moje lice, bez operacija, implantata, bez obzira što vi mislili. Odlučila sam se fotografirati kako bih otkrila istinu o ljepoti, a nadam se da je sad i vama lakše', napisala je Teri.

Glumica je priznala da je u prošlosti koristila botoks i filere. 'Jesam li se igrala prijašnjih godina s filerima i botoksom? Jesam! Ali recite mi izgleda li vama ovo poput botoksiranog lica. Sad sam gola u kupaonici, omotana ručnikom i radim ovo u ime svih žena. Žene, vi ste lijepe', poručila je Teri.

Također je otkrila da tajna dobrih fotografija slavnih osoba uključujući i nju nije u botoksu, operacijama i šminki, već u dobrom osvjetljenju.