CHAMPION HOT MODEL

Šest turbo seksi cura u borbi za photosession

02.08.2010 u 21:07

Bionic
Reading

Dvije Sare, Diana, Gabrijela, Kristina i Nina su ušle u drugi krug izbora za finale izbora Champion Hot Model, a sudeći prema seksi fotografijama djevojaka – izbor će doista biti tijesan

Projekt Champion Hot Model u svojem je punom zamahu i nakon što je više od 6.000 posjetitelja vodećeg web sitea za vozila 4Kotača kao najatraktivniju djevojku odabralo 23-godišnju voditeljicu Lorenu Renko, do 17. kolovoza traje glasanje za jednu od šest djevojaka u drugom krugu: dvadesetogodišnju Gabrijelu ili dvadesetdvogodišnju Saru, Dianu, Kristinu ili Ninu

Svakih 14 dana na stranici 4Kotača predstavlja se nova djevojka, a izbor se sastoji od tri kruga. Pobjednica osvaja novčanu nagradu u iznosu od 7.000 kuna, a dvije djevojke koje u svakom krugu glasovanja sakupe najveći broj glasova bit će nagrađene sa 1.000 kuna.

Pobjednica izbora osvaja snimanje za ekskluzivni CHM kalendar, a finalistice photosession na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Hrvatskoj.

Već prema priloženim fotografijama jasno je da izbor neće biti lak, a na stranicama portala možete pronaći proširene fotogalerije i biografije djevojaka.