NEGLAMUROZAN PRIZOR

Melanie Griffith pokazala staračka izborana koljena

29.07.2010 u 11:08

Bionic
Reading

Američka glumica Melanie Griffith, čini se, gubi bitku s godinama. Dok bore na licu drži koliko-toliko pod kontrolom, njenu pravu dob otkriva ovješena koža na nogama

Jedna od najpoznatijih holivudskih plavuša Melanie Griffith sve teže skriva godine, štoviše, izgleda i starija nego što zaista jest. Iako su joj 53 godine, Melanie odaje dojam da iza sebe ima barem desetljeće više. Koža joj je opuštena, a mišića gotovo da i nema, što pruža ne osobito lijep prizor. Naborano koljeno nezgodno joj je provirilo ispod ljetne haljine na preklop, što paparazzima nije promaknulo. Dok većina holivudskih zvijezda brižno pazi da im se takav ispad ne dogodi, a vrijeme pokušavaju zaustaviti intenzivnim vježbanjem i kozmetičkim zahvatima, Melanie Griffith za to očigledno ne mari. Svojedobno je izjavila da  njenom suprugu Antoniju Banderasu bore nimalo ne smetaju.

Melanie Griffith već se godinama rijetko pojavljuje na velikom platnu. Zadnju ulogu tumačila je još 2003. godine, a jedini kontakt sa sedmom umjetnošću ostvarila je posuđujući glas u crtićima.