ULTRA ZAŠTITA

Osjećajte se dobro čak i onih dana u mjesecu - odaberite Always!

30.07.2010 u 11:13

Bionic
Reading

Svaka je žena posebna i svaka ima različite potrebe kada je mjesečnica u pitanju, a ključ pouzdane zaštite tijekom tih dana u mjesecu leži upravo u prilagođenosti uloška vašim potrebama. Mi u Alwaysu to jako dobro znamo i zato smo razvili široku ponudu uložaka koji odgovaraju različitim tipovima tjelesne građe, obilnosti mjesečnice, ali i vašim navikama. Stoga se uz Always zaista možete osjećati i dobro i sigurno, čak i onih dana u mjesecu


Always Ultra Duo
Always Ultra – vaša trenutačna zaštita. Njegova jezgra u potpunosti upija tekućinu i pomaže vam da ostanete suhi i zaštićeni. Štoviše, tekućina se u jezgri pretvara u gel, čime se sprečava neugodan miris. A da biste se osjećali još sigurnije, posebna krilca 4FIX pouzdano pričvršćuju uložak za vaše donje rublje i pružaju dodatnu sigurnost sa strana.

Always Ultra Sensitive Duo
Always Ultra Sensitive pruža istu trenutačnu zaštitu kao i ostali proizvodi Always, a njegova mekana i nježna površina je izuzetno ugodna za kožu. Provjerite ima li pakovanje koje ste odabrali ilustraciju pera i natpis 'sensitive', kako biste bili sigurni da ste odabrali prave uloške za sebe.

Always Ultra Night Duo
Always Ultra Night – vaša trenutačna zaštita. Njegova jezgra u potpunosti upija tekućinu i pomaže vam da ostanete suhi i zaštićeni, dok njegov oblik pruža trenutačnu zaštitu čak i tijekom noći. A da biste se osjećali još sigurnije, posebna krilca 4FIX pouzdano pričvršćuju uložak za vaše donje rublje i pružaju dodatnu sigurnost sa strana.

Always Normal Liner 20ct
Brinu li vas moguće mrlje na donjem rublju ili se samo želite osjećati ugodno? Isprobajte dnevne uloške Always, uz koje ćete biti i suhi i čisti. Kako biste izbjegli neugodna iznenađenja, ulošci Always imaju i jedinstveni površinski sloj DryTouch™ koji se ponaša poput mikrofibre. Zato ovi dnevni ulošci upijaju brže nego što vi čitate.

Naturella Ultra Single
Svi ulošci Naturella uz prepoznatljiv miris kamilice imaju i površinski sloj mekan poput pamuka te upijajuću jezgru od vlakana prirodnog porijekla, koja omogućuje pouzdanu zaštitu. Štoviše, ovi ulošci imaju i kremasti balzam koji pruža jedinstvenu njegu kože, a blag je poput dodira cvijeta na vašoj koži.

Naturella Liner Normal 20ct

Svaka žena treba svježinu tijekom cijelog dana, i zato dnevni ulošci Naturella ne samo da mirišu poput kamilice, nego su i mekani i tanki poput njezinih latica. Dostupni su u varijantama Normal i Light, a svaku od njih možete pronaći u pakovanjima od 20 i od 40 komada.