SVI U TERETANU!

Nabildani Milinović zategnuo bi sve ministre

21.07.2010 u 12:34

Bionic
Reading

Torzo ministra Darka Milinovića sve više golica javnost. Prošle mu godine nije bilo milo kada su ga snimili bez majice, zato se vraški dao na posao i teretanu posjećuje kad god stigne. Rezultate već viđamo u njegovim neformalnim izdanjima u kojima mišići neminovno izbijaju u prvi plan. Čeka nas još samo ministrovo razgolićenje na plaži

Tijekom prosvjeda u Varšavskoj, srpanj 2010.

'Barem dva puta tjedno odem u teretanu, preko vikenda igram mali nogomet s dečkima. Imam spravu za vježbanje i u stanu u Zagrebu', otkrio je dobrano nabildani ministar zdravstva Darko Milinović za Globus

Tvrdi da ne koristi proteine, a u jednom je trenutku mogao dizati utege od 140 kilograma. No otad je smršavio deset kilograma.

Na poboljšanje fizičke spreme nagovara i kolege iz Vlade, ponajviše ministra Šukera, kao i Čobankovića. 'Borim se stalno sa Šukerom, ne samo za proračun, nego i za njegovu fizičku spremu. Čobija sam uspio nagovoriti da smanji pušenje. A i Šuker me poslušao, sada puno hoda i smršavio je. Ja ih stalno zezam da bi se trebali malo zategnuti', izjavio je Milinović.

Naočiti ministar rodom iz Gospića privatno ne nosi odijela. 'Kada odem s posla, skidam kravatu još u liftu. Za šetnji Zagrebom može me se vidjeti u laganoj bijeloj košulji, kratkim hlačama i tenisicama', rekao je najpopularniji Vladin bilder.

Kaže da bi pristao biti maneken za promidžbu rekreativno-sportskog turizma.

Vratio se ministar malo i u djetinstvo te otkrio kako je želio postao kauboj, pa ga krasi nadimak Kauboj Dado. 'Ne mogu reći da sam želio biti kao Mozart ili Chopin, nisam svirao klavir niti išao u operu. Kao klinac sam radio na polju i gledao vesterne. A ako me pitate volim li više operu ili tamburice, uvijek ću reći tamburice', iskren je Darko Milinović.