Ljepota SVI U TERETANU!

Nabildani Milinović zategnuo bi sve ministre

Torzo ministra Darka Milinovića sve više golica javnost. Prošle mu godine nije bilo milo kada su ga snimili bez majice, zato se vraški dao na posao i teretanu posjećuje kad god stigne. Rezultate već viđamo u njegovim neformalnim izdanjima u kojima mišići neminovno izbijaju u prvi plan. Čeka nas još samo ministrovo razgolićenje na plaži

Neja Markicevic / Cropix
Tijekom prosvjeda u Varšavskoj, srpanj 2010.
'Barem dva puta tjedno odem u teretanu, preko vikenda igram mali nogomet s dečkima. Imam spravu za vježbanje i u stanu u Zagrebu', otkrio je dobrano nabildani ministar zdravstva Darko Milinović za Globus.

Tvrdi da ne koristi proteine, a u jednom je trenutku mogao dizati utege od 140 kilograma. No otad je smršavio deset kilograma.

Na poboljšanje fizičke spreme nagovara i kolege iz Vlade, ponajviše ministra Šukera, kao i Čobankovića. 'Borim se stalno sa Šukerom, ne samo za proračun, nego i za njegovu fizičku spremu. Čobija sam uspio nagovoriti da smanji pušenje. A i Šuker me poslušao, sada puno hoda i smršavio je. Ja ih stalno zezam da bi se trebali malo zategnuti', izjavio je Milinović.

Naočiti ministar rodom iz Gospića privatno ne nosi odijela. 'Kada odem s posla, skidam kravatu još u liftu. Za šetnji Zagrebom može me se vidjeti u laganoj bijeloj košulji, kratkim hlačama i tenisicama', rekao je najpopularniji Vladin bilder.

Kaže da bi pristao biti maneken za promidžbu rekreativno-sportskog turizma.

Vratio se ministar malo i u djetinstvo te otkrio kako je želio postao kauboj, pa ga krasi nadimak Kauboj Dado. 'Ne mogu reći da sam želio biti kao Mozart ili Chopin, nisam svirao klavir niti išao u operu. Kao klinac sam radio na polju i gledao vesterne. A ako me pitate volim li više operu ili tamburice, uvijek ću reći tamburice', iskren je Darko Milinović.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više