PRIRUČNIK ZA VJENČANJA

Sve što trebate znati o vjenčanjima

30.01.2009 u 09:00

Bionic
Reading

'O vjenčanjima mislim sve najbolje. I najgore. Rijetko koji događaj može u isto vrijeme izazvati toliko sreće i veselja, ali i stresa i nervoze. Trebao bi biti romantičan i zasigurno bi bio da nije svih tih logističkih pitanja tipa kada, gdje, koliko i s koliko…', rečenice su kojima Saša Šekoranja započinje uvodnik svog 'Priručnika za vjenčanja'

Upravo uoči početka sezone vjenčanja svestrani Saša Šekoranja budućim je mladencima ponudio pomoć u pripremi velikog dana. Ne bez razloga, promocija 'Priručnika za vjenčanja' održana je upravo u Staroj gradskoj vijećnici na zagrebačkom Gornjem gradu, gdje su mnogi Zagrepčani započeli bračni život.

'Priručnik za vjenčanja' svojevrsna je organizacijska biblija za što bezbolnije planiranje i organiziranje tako velikog i važnog projekta, jer bez obzira o kojoj se vrsti vjenčanja radi - tradicionalnom, glamuroznom, malom ili velikom, u crkvi ili matičnom uredu - važno je poznavati protokol ponašanja, organizaciju svih detalja same svečanosti i svadbene običaje.

Zahvaljujući obliku registra, knjiga je prilagodljiva osobnim potrebama svakog para: stranice se mogu premještati, a na brojnim mjestima ostavljen je prostor za arhiviranje materijala s vjenčanja poput pozivnica, zahvalnica, vizitki, uzoraka materijala za vjenčanu haljinu te fotografija, pa 'Priručnik' može dobro poslužiti i kao intimni spomenar svake mladenke i para te može biti i idealan poklon.

Pri izradi 'Priručnika' Šekoranji su pomogli urednica Jasmina Rodić i tim profesionalnih suradnika. Petar Trbović i Barbara Bourek bili su zaduženi za modna pitanja, Simona Antonović za šminku, Milena Maršić za kosu, Haris Salčinović za slastice, a Ana Petričić Gojanović za produkciju.