NINA MORIĆ

'Zaljubljena sam k'o vrag, ali ne u Coronu!'

28.01.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Novi odabranik Ninina srca je Massimo Baltimore, poduzetnik iz Monze s kojim je u vezi dva tjedna. Par je nerazdvojan

Nina i Massimo su nerazdvojni

'Zaljubljena sam k'o vrag! Fabrizio Corona je običan lukavac i manipulator za kojeg više ne želim čuti', izjavila je za magazin Chi Nina Morić nakon što su je fotografi spomenutog magazina snimili kako izmjenjuje nježnosti s Massimom Baltimoreom. Riječ je o poduzetniku iz Monze, s kojim je Nina u vezi tek dva tjedna.

Nina je za magazin Chi izjavila da je sretna i da je započela novi život nakon vrlo teškog razdoblja, koje je umalo završilo tragično, njezin trovanjem tabletama. O Coroni Nina nema lijepih riječi:

'Corona i ja imamo prekrasnog sinčića! No, to je sve. Za tog čovjeka više ne želim znati', kazala je Nina, poručivši novinarima da se u buduće klone njezina privatnog života.

No, ni Corona očito ne želi ostati dužan Nini. Za talijanske medije je izjavio da uživa, te da prvi put u osam godina izlazi sa ženom koja nije Nina.

'Belen Rodriguez je prekrasna! Ona nije razbijačica obitelji, moja obitelj i prije nje je bila razbijena', stao je Fabrizio u obranu svoje nove ljubavi, s kojom čak ne isključuje niti brak.