FANI STIPKOVIĆ

Obožavam osjećaj slobode u toplesu

05.11.2012 u 15:50

Bionic
Reading

Ljepotice s domaćeg zvjezdanog neba tijekom cijele godine ulažu u savršen izgled tijela, a kad dođe ljeto više su nego spremne za morske radosti u najseksipilnijim badićima. Evo kakvim se čarima ljeta odaju Fani Stipković, Renata Sopek, Anja Alavanja…

Anja Alavanja
Fani Stipković s celulitom nema problema, tijekom cijele godine radi na sebi. Zato joj, kaže, dobro stoji većina badića, a ove je godine kolekciji od nekih 25 kupaćih kreacija dodala još jedan ljubičasti mini bikini.

'Volim badiće koji ujedno skrivaju i otkrivaju, najčešće su to klasični mini bikiniji, ali i oni u kombinaciji s brazilskim gaćicama (polutange), a onda i monokiniji… Prošle sam ih godine kupila nekoliko, sve La Perla, s trakicama', otkrila je Fani za tportal.hr.

Lani je ljetovala u Miamiju gdje je isfurala sve te kreacije za plažu te će ih ove godine (a da se ne ponavlja) nositi na hrvatskoj obali.

Kad ljetuje u inozemstvu, obožava kupanje i sunčanje u toplesu. 'To pruža neusporediv osjećaj slobode', rekla je.

Na Jadranu će se pak, otkriva, skinuti jedino u nekoj skrivenoj uvali, ako se uvjeri da nema opasnosti da netko naiđe.

Lijepa voditeljica Anja Alavanja o nadolazećim ljetnim praznicima i o odabiru badića još ne razmišlja, a kako i bi, kad u ormaru ima osam novih kupaćih kostima i sve ih redom obožava nositi.

Za razliku od većine ženske populacije koja strepi pred tjeskobnim kabinama za presvlačenje i pogledima u povećana zrcala, atraktivna 28-godišnja plavuša nema problema s odabirom opreme za ljeto.

Renata Sopek

'Jako volim badiće i u njima se sjajno osjećam. Ipak, mislim da ove godine neću krenuti u nabavku još jednog', kaže Anja te objašnjava da nije ni razmišljala o podvrgavanju
kozmetičkim tretmanima prije ljeta.

'Celulit - što je to? Ne zabrinjava me uopće, držim ga pod kontrolom. Ne razmišljam o tome i ne bavim se nekim rješenjima prije mora', našalila se voditeljica.

Ni Renata Sopek nema problema s celulitom, ali za savršenu figuru, ta  voditeljica i manekenka itekako se trudi. Svoj dobar izgled zahvaljuje vježbanju, zdravoj prehrani i pozitivnom stavu prema sebi i životu.

Kako je nedavno izjavila za tportal.hr, ljeti se nigdje ne kreće bez mini bikinija sa špagicama, a svoju kolekciju poželjela je osvježiti jednim novim na crveno-bijele prugice. Uz dobar badić neizostavan je šešir, a ljepotica kaže da ih ne prestaje gomilati u svom ormaru, neke čak ne stigne ni nositi…

Nevena Rendeli strepi od trenutka kad se mora skinuti u badić. U medijima je znala izjavljivati da voli one koji najviše pokrivaju. 'Nažalost, oni do koljena više se ne nose pa sam osuđena na standardne. Mrzim badiće pa ih skidam kad mi se ukaže pogodan trenutak za to.'