MEĐU MISICAMA

Josipa Kusić i Ištvan Varga u strasnom zagrljaju

28.05.2010 u 18:02

Bionic
Reading

Poznati plesač Ištvan Varga pridružio se finalistima Izbora za Miss i Mistera Hrvatske da im pomogne oko koreografije. S njim je došla i Josipa Kusić s kojom je strastveno zaplesao

'Da biste mogli odraditi koreografiju kojom ćete se moći predstaviti na ovogodišnjem izboru za Miss, važno je da ste opušteni i sa svojim plesnim partnerom', rekao je Ištvan Varga okupljenim finalistima izbora za Miss i Mistera Hrvatske u Zadarskom odmaralištu Falkensteiner, u koje je stigao kako bi svojim profesionalnim savjetima pomogao Ivoni Perkov pripremiti koreografiju za veliko finale.

Na neobičnoj press konferenciji, koja je prošla u veselom i plesnom ritmu, predstavljeni su još jednom svi finalisti, čak 18 djevojaka i mladića, koji će sa zadarskih priprema krenuti u kontinentalni dio Hrvatske u toplice Sv. Martin, u kojima će se 6. lipnja održati ovogodišnji izbor za Miss i Mistera Hrvatske.

Na druženju je bila i najosebujnija Miss Hrvatske Josipa Kusić koja je djevojkama otkrila čari ove prestižne titule i uputila ih u male trikove na putu do krune.

'Iako nisam očekivala titulu miss, moram priznati da sam uživala za vrijeme svog mandata. Počela sam tada studirati, a obaveze koje sam imala prema 'kruni' pomogle su mi da brže sazrijem i postanem ozbiljnija. To želim i svima vama', rekla je kratko Josipa dodajući kako je ove godine konkurencija velika i kako će biti teško odabrati najljepšu.