KRITIKE EKIPE 'TRANSFORMERA'

Što je s oblinama Megan Fox?

21.05.2010 u 15:46

Bionic
Reading

Svijet je ostao u nevjerici kada je objavljena vijest da u trećem nastavku 'Transformera' nećemo gledati zanosnu Megan Fox. Pravi razlog njezina odustajanja od uloge navodno su kritike redatelja da je zbog pretjerane mršavosti izgubila obline te sugestije da se do ljeta i početka snimanja mora udebljati

Najprije je u medijima kolala priča da je Megan Fox dobila otkaz zbog svog razmaženog ponašanja, zatim i da je sama dala otkaz, jer joj je dojadila uloga Mikaele Banes. No britanski Sun piše da su i redatelj Michael Bay i cijela filmska ekipa ostali zapanjeni mršavošću, bljedilom i općenito nezdravim izgledom glumice proslavljene upravo oblinama.

Kritike i uvjetovanja od redatelja toliko su iznervirali Megan Fox, da je definitivno odlučila odustati od trećeg nastavka.

Upravo su 'Transformeri' ovoj seksi djevojci donijeli svjetsku slavu.

Premijera trećeg nastavka održat će se u srpnju 2011, a snimanje počinje ovoga ljeta. Kao sada stvari stoje, Megan će zamijeniti lijepa Gemma Arterton, a prema nekim spekulacijama, osim Gemme producenti razmišljaju o angažmanu manekenki Bar Refaeli, Mirande Kerr ili Brooklyn Decker.