GEMMA ARTERTON:

'S brojem 36 predebela sam za modu'

14.05.2010 u 10:18

Bionic
Reading

Bondova djevojka, vitka i vrlo poželjna glumica Gemma Arterton, ostala je u šoku kad joj je dizajner kod kojega je došla isprobati haljine za crveni tepih rekao da ne može stati u njegove kreacije

Gemma Arterton, koja glumi glavnu žensku ulogu u svom posljednjem filmu 'Princ od Perzije', razočarana je današnjim zahtjevima mode. 'Dizajner, za kojeg želim da ostane anoniman, uvrijedio me kad sam došla izabrati haljine za premijere. Upitao me hoću li stati u konfekcijski broj 34 i da se čudi što nosim 36', otkrila je glumica.

'To je bizarno. Rekla sam mu da nosim broj 36-38 i da bih se trebala čuditi njemu zbog toga što je najveći broj koji ima 34!', ispričala je povrijeđena glumica.

'Došla sam kući i rekla zaručniku da se osjećam užasno debelo. Odgovorio mi je da sam presmiješna, i ja sam toga svjesna kod kuće, ali u poslu je to drugačije', dodala je.

Jedini način da stane u broj 34, kaže, je da ne jede. 'Priroda mi jednostavno nije namijenila taj broj i osjećam da na ljudima koji nisu taj 'najpoželjniji' broj današnjice leži odgovornost da to obznane i ne srame se svojih normalnih proporcija', rekla je Gemma Arterton