GARNIER PILING S ČETKICOM

Novi način za postizanje iznimno čiste kože

07.05.2010 u 17:07

Bionic
Reading

Linija najprodavanijih proizvoda za njegu problematične i mladenačke kože Garnier Pure Active ponovno predstavlja jedinstveni proizvod – PILING S ČETKICOM Pure Active ExfoBrusher


INOVACIJA ZA MLADU KOŽU - PURE ACTIVE EXFOBRUSHER - PILING S ČETKICOM

Novo rješenje za dubinsko čišćenje kože - prvi piling protiv nepravilnosti:

- 170 iznimno nježnih i fleksibilnih mikrodlačica uklanja probleme s kože u njihovom izvoru,

- snažna formula obogaćena je dvopostotnom salicilnom kiselinom (aktivni antibakterijski sastojak koji sprečava nastanak i djelovanje bakterija odnosno stvaranje prištića) i sastojkom HerbaRepair (prirodni sastojak borovnice poznate po ljekovitim djelovanjima i brzom oporavku kože) s obnavljajućim svojstvima.

1. U kojem je smislu piling s četkicom inovacija?
Dizajnirana je četkica koja jamči učinkovitije, a opet nježno čišćenje bez opasnosti od nadraživanja.

2. Na koji je način ova četkica posebno učinkovita?
Piling s četkicom osigurava učinkovito, a opet nježno čišćenje lica zahvaljujući svojim mekim, fleksibilnim mirkodlačicama. Za maksimalnu nježnost napravljena je bogata četkica sastavljena od 170 mekih i fleksibilnih mikrodlačica dugih osam milimetara.
Geometrija i duljina dlačica pažljivo su proučavane kako bi ostale fleksibilne, ugodne za uporabu bez ikakvog dodira s bazom te dugotrajne.
Fleksibilnost mikrodlačica omogućuje dubinsko čišćenje lica koje je učinkovito na teško dostupnim područjima gdje bi ruka vjerojatno bila neučinkovita.

3. Inovativno pakiranje?

'Sve u jednom' je pakiranje koje kombinira dvije različite funkcije: fleksibilnu četkicu za čišćenje kože i čvrstu podlogu za četkicu kako bi se očuvale ergonomske i tehničke značajke poput nepropusnosti vode i on/off prekidača.

4. U kojem je smislu ovo pakiranje praktično?
Ergonomsko pakiranje 'sve u jednom' omogućuje direktno istjecanje tekućine iz četkice dok on/off sistem omogućuje nepropusnost vode. 100 posto plastična četkica vrlo se lako čisti, a čep ima rupice kako bi se brže sušila.

Upute za uporabu:
1. namočite lice,
2. okrenite glavu četkice kako biste otvorili piling,
3. namočite četkicu i istisnite nešto gela iz tubice,
4. četkicom nanesite gel na lice,
5. zatvorite piling okretanjem glave četkice u suprotnom smjeru,
6. isperite lice,
7. očistite četkicu pod tekućom vodom.

 

MIŠLJENJE STRUČNJAKA:
Razgovor s dr. Martine BASPEYRAS, dermatologinjom

1. Može li svakodnevno čišćenje spriječiti pojavu nečistoća i tragova?

Apsolutno. Svakodnevno je čišćenje ključno za uklanjanje nečistoća. Od adolescencije, kad se pojave akne, svakodnevno je čišćenje kože ključno za uklanjanje nečistoća i sprječavanje nastanka nepravilnosti i ožiljaka. Dokazano je da odgovarajuća rutina čišćenja dvaput dnevno poboljšava učinkovitost njege.

2. Što je učinkovito čišćenje?

Učinkovito je čišćenje dubinsko čišćenje koje djeluje i na površini kože i dubinski kako bi se uklonile mrtve stanice i potakla stanična obnova u epidermisu. Obično preporučujem rutinu čišćenja u dva koraka: 1. piling trljanjem, 2. čišćenje lica mlijekom za čišćenje ili gelom za bolju učinkovitost, no mora biti nježan.

3. Kako je moguće dubinski očistiti kožu bez nadraživanja?

Najbolje je koristiti nježni piling za lice neutralnog pH više puta tjedno kako bi se izbjeglo crvenilo kože ili nadraživanje mikročesticama. Piling bi trebao nježan i učinkovit.