ČETRDESETE SU NOVE DVADESETE

Kristin Davis zadovoljna svojim izgledom i karijerom

06.05.2010 u 09:26

Bionic
Reading

Dio slavnog četverca serije 'Seks i grad', Kristin Davis, otkriva da je u 45. zadovoljna svojim izgledom te da joj karijera nikad nije bila na boljem putu

Poznata glumica Kristin Davis za britanski je časopis Red pričala o tome kakav je osjećaj starjeti u Hollywoodu te kako se nosi sa svojim kilogramima koji su tabu u svijetu slavnih. Kaže da se često na internetu može čuti da je netko predebeo te da postoji ogroman pritisak u vezi s tim kako tko izgleda, no imala je sreću da joj to nitko nikada nije spomenuo za vrijeme snimanja serije 'Seks i grad'.

Poznata glumica smatra da bi i bez serije Seks i grad bila dobra u svom poslu, no kaže da nijedna od njih četiri ne bi imala ni približno ovako uspješnu karijeru u ovim godinama da im se ta serija nije dogodila. Kaže da je sigurna da svatko više voli gledati mlade glumice, pa je normalno da je očekivala da će vrhunac karijere ostvariti u svojim dvadesetima. Zadnja stvar koju je očekivala je da će postati slavna te ovoliko raditi u svojim četrdesetima.