IVANA ERGIĆ

Ne pada mi na pamet nositi grudnjak

30.04.2010 u 07:00

Bionic
Reading

Tražena manekenka Ivana Ergić posljednjih mjeseci je na meti javnosti zbog loše frizure. Na promociji modne knjige nam je, ispod šilterice, otkrila da je donijela konačnu odluku: izblajhat će kosu. Saznali smo i da ispod majice opet nije obukla grudnjak

'Naručila sam se kod svoje frizerke, nadam se da će ona imati neko magično rješenje za moju frizuru, jer se već dugo tražim u tom pogledu. Zapravo, sve sam bliže ideji da se izblajham, mislim da ću to i učiniti', rekla je Ivana Ergić za tportal.hr.

Kako smo bili na promociji prvog hrvatskog modnog priručnika,'Alma savjetuje', upitali smo ju i je li u manekenskom poslu naučila sve trikove koji ističu najbolje od žene i skrivaju nedostatke.

'Ne opterećujem se izgledom, osim što me, zbog profesije, tu i tamo zatekne koji kilogram viška. Privatno volim sportski stil. Nikad me nećete uhvatiti da posebno naglašavam dekolte, iako sam grudima sasvim zadovoljna. A s izborom donjeg rublja nemam problema, jer grudnjak nikad ne nosim', rekla je Ivana i dodala da ne voli crvenu boju odjeće.

Ne voli ni, kaže, suknje ispod koljena, jer joj žene u njima izgledaju kao bakice.