VITKE NAKON POROĐAJA

Kako su poznate mame gubile kilograme

26.04.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Uvijek njegovane, dotjerane, a što nas posebno fascinira, vitke, novopečene slavne mame ispričale su nam kako su se nakon porođaja vratile u formu. U čemu je tajna savršene figure nakon porođaja, otkrile su Jelena Perčin, Darija Lorenci, Mirna Maras, Ivana Husar i druge majke

Jelena Perčin

Glumica Jelena Perčin rodila je prije 11 mjeseci. Kako kaže, tijelo joj se počelo vraćati u normalno stanje nakon što je prestala dojiti, kad je djevojčici bilo osam mjeseci.

'Nedavno sam krenula i na individualni trening u teretanu, ali ne zbog mršavljenja, već zbog učvršćivanja kože', izjavila je Jelena koja je u trudnoći dobila čak 25 kilograma, a sada izgleda odlično.

'Ne mislim više pretjerano smršavjeti jer mi to nije lijepo. U svakom slučaju, mislim da ću s dolaskom ljeta moći nositi svoje stare haljine. Zasad sam stalno u trapericama, a i ne idem puno po javnim događanjima', ispričala je lijepa glumica.

Žarko Bašić/Pixell
Darija Lorenci


Darija Lorenci rodila je blizance prije deset mjeseci.

'U trudnoći sam dobila dvadeset kilograma, a već nakon dva mjeseca približila sam se staroj kilaži', rekla je Lorenci. Dojila je pet mjeseci, a kako kaže, naporan tempo uz dvoje male djece i povratak na posao pridonijeli su održavanju vitke linije.

No, glumica i predano vježba, pa dva puta tjedno odlazi na pilates. Spremna je za ljeto i može ponosno nositi svoje stare kupaće kostime.



Mirna Maras


'U trudnoći sam dobila 16 kilograma, nakon porođaja ostalo mi je desetak. Danas sinčić ima deset mjeseci, a ja ima kilogram manje nego prije trudnoće. Nema magičnog rješenja, osim zdrave prehrane i umjerenog vježbanja', rekla je Mirna Maras-Valentić.

Mirna dvaput tjedno odlazi u teretanu, na grupno vježbanje na biciklima. 'Osim vježbi, a to uključuje i šetnje sa sinčićem, mislim da su geni najveći prijatelj moje figure', otkrila je.

Mirna je zadovoljna svojim izgledom, a kaže, hvali je i njezin slavni suprug Mario. Stane u sve svoje stare haljine, a i badiće za ljeto je već isprobala. 'Sve mi stoji kao saliveno', rekla je kroz šalu Mirna.

Jadran Babić / CROPIX
Fani Horvat


Kerumova nevjenčana supruga Fani Horvat samo dva i pol mjeseca nakon poroda izlazi na javna događanja, vrlo odvažno odjevena. Iako joj se nedavno na splitskom otvaranju izložbe u (pre)smionoj haljini nazirao posttrudnički trbuščić, na račun njezine figure išle su samo pohvale.

Fani nekako pronalazi vremena i za svježu frizuru i šminku, te je očito da se nije uljuljkala u obiteljsku idilu.




Ivana Husar


Pjevačica Ivana Husar je prije nepune dvije godine rodila drugog sina i brzo se vratila u top formu. Njezina je tajna, otkrila je, u spoju treninga i zdravog mršavljenja.

'Idem na hipoxy treninge, kombinaciju vakuuma i fizičke aktivnosti. Napokon vidim dobre rezultate bez puno muke i vremena', izjavila je Ivana.




Tomislav Smoljanović  i Igor Šoban/Extra
Sunčica Lalić


Sunčici Lalić za povratak idealne težine trebale su pune dvije godine. 'Dugo sam dojila, pa u to vrijeme nisam mogla reducirati prehranu. No sada uživam u svojoj teško stečenoj liniji', otkrila je Sunčica Lalić, supruga poduzetnika Dragana Jurilja i majka dvoipolgodišnjeg Ariana.

Sunčica si i dalje može priuštiti najsmjelije outfite koji uključuju mikro minjake, dekoltirane majičice, pripijene haljine.





Ljupka Gojić


Manekenka Ljupka Gojić rodila je kćerkicu prije pet mjeseci, a već snima reklame. Još u trudnoći najavljivala je da će se vratiti na modne piste, ali ovo je doista bilo – brzo.

I da, sve pohvale, u reklami proizvođača kave izgleda odlično!