Ljepota OPASNO PO ZDRAVLJE

Mariah Carey natukla 87 kilograma

  • Autor: G. A.
  • 26.4.2010 22:15:34
  • 23.4.2010 15:35:54

Dvije stvari zbunjuju javnost kad je u pitanju javno pojavljivanje Mariah Carey: prvo, kako si je uopće takva zavodnica dopustila dobiti 25 kilograma u dvije godine, i drugo, kako ima petlje i dalje nositi istu, usku odjeću u kojoj je često na granici vulgarnosti

Pogled na fotografije Mariah Carey, koje stižu s raznih događanja iz svih dijelova svijeta, govore da je glumica sretna u svojoj koži i očito zadovoljna u braku, no ipak ostavlja dojam da su kilogrami uzeli maha.

U dvije godine, otkako je u braku, dobivala je kilogram za kilogramom, a odjeća joj je ostala smjela, u jednom trenutku i smjelija nego ikad prije.

Malo pomalo Mariah je dosegnula 87 kilograma, pa joj liječnici već upozoravaju da se približila granici kada joj prijete ozbiljniji zdravstveni problemi.

Dok neki kalkuliraju da se diva samo opustila u sretnom braku, dio medija piše kako su prijatelji zabrinuti jer je pod golemim stresom i pribjegava ogromnim količinama hrane kako bi kompenzirala frustracije: 'Mariah je ušla u četrdesete, k tome pokušava ostati trudna. Sve to je uznemirilo, pa se pokušava opustiti jedući.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više