REZANJE, BOTOKSIRANJE...

Na što su sve poznati spremni pred kamerama

16.04.2010 u 11:22

Bionic
Reading

Razumjet ćemo spajanje ugodnog s korisnim među našim poznatima, no je li javnost baš željna gledati igle u njihovim očnim kapcima dok se botoksiraju, zubarske instrumente u njihovim ustima, rašpanje noktiju na njihovim nogama? A oni su sve spremniji obavljati to pred kamerama i fotoobjektivima

Vlatka Pokos

Ovih je dana Petra Maroja pristala na makeover pred kamerama Nove TV. Snimljen je tako cijeli proces izbjeljivanja njezinih zubi, nadogradnja ljuskicama, a zatim i je sa širom javnošću odlučila podijeliti i promjenu frizure.

Zadnjih godina zaredalo se tih 'javnih makeovera'; Vlatka Pokos nedavno je odlučila najprije ispeglati bore pred novinarskim fotoobjektivima, zatim se za javnost propisno izmasirala, a onda još i odala francuskoj manikuri. I Sonja Kovač masirala se pred tportalovim kamerama. Svoje nove ljuskice na zubima ponosno je pokazivala i Dolores Lambaša.

Oku nimalo ugodan prizor priuštio nam je i voditelj i imitator Boris Kosmač, čije su fotke s iglom u njegovim očnim kapcima, dok su mu uštrcavali botoks, osvanule u brojnim medijima.

Boris Kosmač

Imali smo priliku vidjeti i operaciju povećanja grudi 'dvojnice' Nives Celzijus Tihane Lijović.Nakon što je rekla da će ići na operaciju ako joj to plati 'Red Carpet', Tihana je svoje grudi povećala na 'prirodnu četvorku', uz prisutnost kamera. Grudi je pred kamerama Nove TV operirala i Gianna Apostolski, koja je javno uštrcala i botoks.

Cijeli tijek operacije nosa s javnosti je podijelila Tamara Trpkov, majka Simone Gotovac, a ni bivšoj djevojci Ante Gotovca, Lani Boško nije smetalo naslikavanje s gazom nakon operacije nosa.

Tihana Lijović

Ima li bolje promocije za estetske poliklinike, frizeraje, kozmetičke salone? Trenutačno, nema. Isplati im se biti široke ruke prema celebovima, pa ako njima ne smeta pokazati se u različitim stanjima i izdanjima, svi zadovoljni. Kad se samo sjetimo da je još prije par godina mnogima bilo neugodno priznati ikakav radikalniji kozmetički zahvat, a kamoli kirurški, a danas je izlazak pred kamere zbog radikalnog makeovera pojedincima već postao standard.

Ah, tko zna kakvo nas dijeljenje svih faza preobrazbe naših slavnih joščeka...

Operacija grudi Gianne Apostolski pred kamerama:

Operacija grudi Tihane Lijović:

Operacija nosa Simonine mame Tamare Trpkov: