Ljepota SKUPO ČUDOTVORNO RJEŠENJE

Madonna anticelulitni aparat platila 420.000 kn

  • Autor: G. A.
  • 12.4.2010 12:00:43
  • 12.4.2010 11:03:12

Tisuće preparata i aparata danas imamo na raspolaganju u borbi protiv celulita, a čini se da ništa nije čudotvorno. Osim, možda, najnovijeg aparata za koji je Madonna, ne trepnuvši, bila spremna iskeširati gotovo pola milijuna kuna

Navodno najmoćnije oružje protiv celulita, kojim se, u kućnoj radinosti, protiv ove moderne pošasti odlučila boriti i Madonna, novi je aparat koji se proizvodi u Švicarskoj. Riječ je o terapiji akustičnim valovima (AWT), postupku koji se u medicinske svrhe u svijetu koristi već nekoliko desetljeća za razbijanje bubrežnih kamenaca.

Učinkovitost aparata protiv celulita otkrivena je slučajno, nakon što su liječnici aparat primjenjivali kod liječenja zglobova sportašica te primijetili značajna poboljšanja u izgledu njihovih bedara.

Uređaj funkcionira tako da se problematične zone tretiraju komprimiranim zrakom, stvarajući brze pulsacije na površini uslijed čega tlačni valovi dubinski djeluju na mjestima gdje nastaje celulit. Proces stimulira živce i povećava protok krvi na tretiranim područjima pa se proizvode veće količine kolagena te se koža napinje.

Aparat je učinkovit i kod problema sa strijama, čak i rupica na licu. I što je najvažnije, liječnici tvrde da je riječ o trajnu rješenju te da su rezultati vidljivi već nakon četiri tretmana od 45 minuta.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više