ELANCYL

Zagladite kožu i riješite se celulita

08.04.2010 u 10:42

Bionic
Reading

Ostati vitka, vratiti mladenačku liniju, vratiti koži tonus, izgladiti celulit, san je svake žene. Laboratoriji Elancyl ove godine predstavljaju Elancyl Offensive Cellulite, proizvod nove generacije s trostrukim učinkom na tvrdokorni celulit i rezultatima vidljivim već nakon 14 dana

Laboratoriji Elancyl su pioniri na tržištu proizvoda za postizanje i očuvanje vitkosti te već 35 godina predlažu inovativna rješenja. Djelotvornost je zajamčena primjenom ekskluzivnih patentiranih formula s prirodnim aktivnim tvarima, a rezultati su vidljivi i mjerljivi već nakon 14 dana. Sigurnost primjene Elancyla potvrđena je brojnim ispitivanjima stručnjaka i studijama zadovoljstva potrošača.

Laboratoriji Elancyl ove godine predstavljaju Elancyl Offensive Cellulite, proizvod nove generacije s trostrukim učinkom na tvrdokorni celulit i rezultatima vidljivim već nakon 14 dana. Samo jednim nanošenjem dnevno, i to ujutro, postiže se 24-satno djelovanje. Riječ je o vremenski programiranoj formuli koja je aktivna danju i noću, omogućujući tako ciljanu i kontinuiranu difuziju djelatnih tvari.

1. Zaglađuje kožu

Učinak zaglađivanja kože omogućuje trio prirodnih djelatnih tvari: ksantoksilin, kofein i florizin, koji višestruko djeluje na masne stanice (kofein pospješuje razgradnju, ksantoksilin sagorijevanje masti, a florizin sprečava nakupljanje). Ove su aktivne tvari udružene s novim sustavom mirkrodifuzora, koji povećava propusnost membrane masne stanice i omogućuje ciljano i pojačano djelovanje.

2. Preoblikuje

Tri djelatne tvari su u sastavu novog kompleksa za preoblikovanje: bršljan, HMC i pilosela. Djelovanje bršljana na jačanje kolagena i sintezu elastina dokazano je in vitro. HMC sprečava glikolizaciju kolagenih vlakana te tako onemogućuje pojavu efekta narančine kore. Pilosela drenira i potiče eliminaciju vode i toksina.

3. Sprečava pojavu recidiva mjesec dana

Sprečavanje pojave recidiva omogućuje održavanje postignutih rezultata mjesec dana. Ksantoksilin inhibira mehanizam diferencijacije preadipocita u zrele masne stanice, koje su u stanju pohranjivati masti. Tako je deaktiviran i sam mehanizam stvaranja celulita. Sprečavanje pojave recidiva osigurava trajnu učinkovitost protiv celulita, što je testirano in vitro i in vivo.

POKLONITE KOŽI MLADOST I LJEPOTU!

S vremenom koža gubi elastičnost. Pretjerano i često izlaganje suncu, kao i trudnoća, ubrzavaju gubitak čvrstoće kože. Otkrijte novi Elancyl body program proizvoda, kako biste koži vratili mladost i ljepotu!

Higijena i priprema kože tijela za tretman: Elancyl tonizirajući gel za tuširanje i Elancyl tonizirajuća piling pjena.

Elancyl krema za učvršćivanje kože tijela je proizvod savršen za održavanje rezultata nakon anticelulitnog tretmana.

Elancyl remodelirajući gel za učvršćivanje kože dekoltea i prsiju sjedinjuje djelatne tvari koje učvršćuju kožu s antioksidansima, koji vidljivo obnavljaju elastičnost. Omogućuje pravi antiage učinak.

Elancyl Healthy Glow losion za osunčan izgled potiče obnovu stanica i zaglađuje kožu, a optimalnom količinom pigmenata iz dana u dan postiže se jednoličan, osunčan ten.

Prva briga vezana uz izgled svake buduće mame su strije. Pubertet i menopauza također su razdoblja u kojima se one mogu pojaviti. Elancyl krema protiv strija pojačava otpornost kože na rastezanje i vrlo je učinkovita u prevenciji pojave strija. Kad su već prisutne, Elancyl gel za korekciju strija vidno im smanjuje veličinu i dubinu te ih prikriva.

Kad znanost razumije govor tijela, sve postaje moguće…