Ljepota IRIS ANDROŠEVIĆ:

Nakon odlaska iz mode dizajnirat ću interijere

Riječanka Iris Androšević-Pinjuh, koja se manekenstvom bavila punih petnaest godina prije nego što se posvetila majčinstvu, otkriva da se nakon rodiljnog dopusta neće vratiti svijetu mode i ljepote, već dizajnu interijera

Riječanka Iris Androšević-Pinjuh sa 33 je godine rodila dvogodišnjeg sina Lovru, a samo 22 mjeseca kasnije i Andriju. Potpuno je posvećena majčinstvu, a u lipnju će se, dvije godine nakon sklapanja braka pred matičarom, ona i suprug, poduzetnik Mario Pinjuh, napokon i crkveno vjenčati. Vjenčanje će biti u njegovu rodnom Međugorju.

Ta bivša manekenka izjavila je da će nakon vjenčanja razmišljati o još jednom djetetu. Ali prije toga ima i novih poslovnih planova, koji jasno daju do znanja da odlazi iz modnih voda. 'Planiram upisati talijansku školu za dizajn Cellegari. Dizajn interijera me jako zanima, mislim da sam dosta kreativna i dobra organizatorica. Često sam bila primorana sama uređivati raznorazne interijere pa sam vidjela da imam talenta za to', rekla je Iris za Extru.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više