VLADAJU I DANAS

Žene čija ljepota ne prolazi s godinama

29.03.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Prisjetili smo se žena koje su prije dvadeset, trideset, pa i više godina žarile i palile svojom pojavom, kojima zbog ljepote, seksipila i karizme nitko nije mogao odoljeti. Ljepota Ane Sasso, Suzane Mančić, Anje Rupel, Radojke Šverko i danas plijeni pažnju

Ana Sasso

Tko je 80-ih jednom vidio reklamu za bezakoholno piće Pipi, više nije zaboravio mokru majicu u kojoj je s bocom iz vode izronila raskošna Ana Sasso. Splitska manekenka i bivša miss Jugoslavije žarila je i palila 80-ih godina prošlog stoljeća, ali i danas je fotografi vole hvatati 'na djelu', primjerice na palubama brodova. U 48. godini Ana je i dalje atraktivna pojava, a pogled na njezine ljetošnje fotke u bikiniju pokazuju da vježba i brine o svom zategnutom tijelu.

Ana Karić

Kazališna, filmska i TV glumica Ana Karić za života je dobivala uloge raskošnih ljepotica. Danas, sa 68. godina, još je uvijek aktivna u poslu, pršti energijom, uvijek se zna i voli lijepo obući. U medijima je znala izjavljivati da je mladost stanje duha te da svoj dobar izgled zahvaljuje genima, urednom načinu života i kozmetičarki kod koje prirodnim tehnikama učvršćuje mišiće lica i podbratka.

Slavica Ecclestone Radić

Riječka manekenka Slavica Ecclestone Radić 1982. je radila za modnu kuću Giorgio Armani, kada je njezinu ljepotu na jednoj od revija, u Monzi, zapazio vlasnik Formule 1 s kojim je u braku ostala sve do lani. Visoka, vitka, uvijek smjelo i po posljednjoj modi odjevena bogatašica, može si priuštiti sve pogodnosti za održavanje ljepote, ali valja joj priznati, trud se isplati.

Lepa Brena

Malo se koja dama u najzrelijim godinama može pohvaliti da se tako dobro nosi s godinama kao 51-godišnja Lepa Brena. Kad god i gdje god održi koncert, nema medija koji se ne osvrne na njezin stajling na stageu, odnosno ne primijeti koliko je mesa pokazala. Unatoč vitkoj liniji, svoje duge noge ne pokazuje više u ultrakratkim minicama, ali bez srama nosi bilo koji komad odjeće koji prati liniju ženskog tijela. Iako se brani da nije radila nikakve estetske zahvate na svom tijelu, gotovo je nemoguće ignorirati neke intervencije na licu, kojim se za svoje godine također može samo pohvaliti.

Suzana Mančić

Seks simbol bivše Juge, srbijanska voditeljica i pjevačica poznata kao Loto djevojka, Suzana Mančić, još svojom pojavom intrigira javnost. Taj je status oživjela 2004. kada se skinula za Playboy, a bilo joj je već 45 godina. Da još uvijek dobro izgleda, potom se javnost još jednom uvjerila kad je procurio njezin privatni pornouradak. Mančićka je ponosna na svoj mladenački izgled, a da se trudi svim silama ostati mlada govori i podvrgavanje operaciji donjih kapaka, botoksiranju, faceliftingu…

Tihana Harapin-Zalepugin

Dama čije pojavljivanje izaziva naročit respekt zasigurno je Tihana Harapin-Zalepugin. Tihana se nakon diplome na Ekonomskom fakultetu bavila manekenstvom, a nakon prekida uspješne karijere bacila se u poslovne vode u modnom svijetu. Bila je menadžerica u Koncertnoj direkciji Zagreb te u direkciji Miss Hrvatske, danas je vlasnica jedne od najuspješnijih modnih agencija. Vedar duh i ambicioznost zasigurno su zaslužni što se tri desetljeća zadržala u modnom svijetu.

Radojka Šverko

Radojka Šverko, hrvatska pjevačka diva rođena prije 63 godine, žena je čije je svako pojavljivanje na sceni popraćeno ovacijama. Ostala je u odličnoj formi, uvijek je spremna za scenu, ne odstupajući od svog imidža samosvjesne umjetnice.

Nakon što je slovenski bend Videosex izašao s prvim albumom 1982. godine i osvojio glazbenu publiku, intrigantni vokal grupe Anja Rupel izbila je u vrh slave u bivšoj državi. Nakon raspada grupe 1992. godine, kao pjevačica surađivala je s grupom Laibach, te nastavila sa solo karijerom. I danas je stasom i glasom tražena u glazbenom svijetu.