CINDY CRAWFORD

Mladolik izgled dugujem nepušenju

25.03.2010 u 11:51

Bionic
Reading

Supermodel Cindy Crawford u svojim četrdesetima izgleda odlično, puno mlađe nego njezine vršnjakinje. U tome joj je najviše pomoglo nepušenje i izbjegavanje sunca

Slavna 44-godišnja manekenka tvrdi da nema neku osobitu tajnu ljepote ni mladolikog izgleda, no priznaje da joj u tome uvelike pomaže jednostavni beauty režim. 'Kombinacija je to više različitih stvari. Ne pušim, izbjegavam sunce. Nisu to velike stvari, ali ako ih dugi niz godina uporno provodite, pomoći će da zadržite mladolik izgled', rekla je Cindy.

'Nije da sam svakodnevno u teretani i da držim dijetu, jednostavno jedem zdravo. Nikad ne ispadam iz forme, pa se ne trebam ni vraćati u nju. Mislim da je najvažnije održavati zdravu tjelesnu težinu', napominje supermodel. Za dobar izgled također je važna životna sreća i zadovoljstvo, a Cindy toga ne manjka. Majka je dvoje djece, u sretnom je braku s Randeom Gerberom i ima dugogodišnju, vrlo uspješnu karijeru. 'Ako ste sretni i radite posao koji volite, to se odražava i na vaš izgled', rekla je u intervjuu za Us Weekly.