Ljepota ZA CRO A PORTER

Boudoirke, Zigman i ELFSI redizajnirali Niveu

  • Autor: tportal.hr
  • 22.3.2010 10:44:40
  • 22.3.2010 10:17:24

Domaće dizajnerske zvijezde kreirale su tri jedinstvena izdanja legendarne plave Nivea kreme koja će biti predstavljena na 15. NIVEA Cro A Porteru

Cro A Porter
Boudoir
Nakon premijernog predstavljanja u Hrvatskoj, originalna kreativna rješenja Jurja Zigmana, ELFSA i Boudoira šalju se u sjedište tvrtke Beiersdorf u Hamburg na razmatranje o mogućoj proizvodnji limitirane edicije.

BOUDOIR:

Kreirajući idejno rješenje za kremu Nivea, Boudoir polazi od baze koristeći prepoznatljive Niveine boje, stvarajući novi vizual s pomakom od originala ne većim od trenutne iluzije, dopadan na prvi pogled, za kojim bi svatko rado posegnuo. Boudoir aplicira morfološke oblike, lice žene koja polako izranja iz vode, lebdi oslobođena svega te pronalazi savršeno bestežinsko stanje.

Cro A Porter
ELFS
ZIGMAN:

Juraj Zigman je na klasičnom Nivea dizajnu kroz svoju grafiku želio naglasiti sve ono što predstavlja žena koja koristi kremu Nivea - ženstvenost, putenost, senzualnost, upravo kao i žena koja nosi Zigmana. 'Jako mi se svidjela ideja da svojom grafikom oslikam poklopac kreme Nivea, a i kolekcija koju ću predstaviti na NCAP-u je baš takva - putena, svježa, energična i strastvena', objasnio je Zigman.

ELFS:
Vječna plava boja NIVEA kreme kao njezin zaštitni znak i prepoznatljive zvijezdice poslužile su ELFSIMA kao glavna inspiracija prilikom dizajniranja ove kreme. Kremi Nivea, omiljenoj kod svih generacija, dali su pečat veselog i šarenog identiteta po kojem su oni i njihove kolekcije uvijek prepoznati. Također, ELFSI su se referirali na 'životni cirkus' koji nas svakodnevno okružuje problemima, pa su sam vizualni predložak zamislili kao i 'više nego optimističan i stvoren je da bi uveseljavao ljude'. Šareno, veselo, razigrano.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više