Ljepota 'POMAKNUTA LJEPOTA'

Tilda Swinton obrijala glavu i izbijelila lice

  • Autor: G. A.
  • 17.3.2010 13:14:41
  • 17.3.2010 12:42:07

'Pomaknuta ljepota' Tilde Swinton toliko je snažna da uspijeva rušiti granice poimanja moderne privlačne žene. Posebna je i primamljiva fotografima, a nakon snimanja kampanje za Pomellato nakit, Paolo Roversi istaknuo ju je kao ženu rijetke i snažne ljepote

Tilda Swinton novo je lice ovogodišnje kampanje za nakit s potpisom Pomellato, u kojoj se pojavljuje blijeda lica i napola obrijane glave, s frizurom za koju samo najhrabrije žene imaju petlje. 'Ljepota je veliki misterij, nemoguće ju je opisati riječima', rekao je nakon fotografiranja Tilde Swinton slavni talijanski fotograf Paolo Roversi.

'Snimanje je bilo pravi izazov, Tilda je prekrasna žena, jedinstvene ljepote, prirodna i sofisticirana, a povezivanje nje i nakita Pomellato rezultiralo je zanimljivim fotkama. Tilda je igrala ulogu, pričala priču, izrazila se na stotinu različitih načina', naglasio je Roversi.

Roversi je fotografirao brojne slavne modele i glumice, između ostalih Gemmu Ward, Nataliju Vodianovu i Millu Jovovich. Ističe da tajna dobrog subjekta ne leži samo u ljepoti, već mnogo dublje, to je osoba koja stimulira želju za snovima, želju da se otkrije misterij, izazov da se otkrije druga stvarnost.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više