ZLOČESTA ALEXIS IZ 'DINASTIJE'

Joan Collins u 76. izgleda kao u danima najveće slave

11.02.2010 u 11:13

Bionic
Reading

Alexis Carrington iz kultne serije 'Dinastija' inspirirala je kolekciju nakita dizajnera Alexisa Bittara, a kao zaštitno lice kolekcije odabrana je Joan Collins. Unatoč svojih 76 godina Joan izgleda baš kao u danima najveće slave

Razbarušena crna kosa, blijeda put, dramatična šminka, glamurozna odjeća i nakit oduvijek su bili zaštitni znak glumice Joan Collins, zločeste Alexis iz kultne serije 'Dinastija'. U svojoj 76. godini glumica izgleda bolje nego u svojim najslavnijim danima.

Iako je to u velikoj mjeri zasluga majstora Photoshopa, Joan Collins i dalje izgleda dosljedna sebi, glamurozna, baš kao i nekada. Glumica je odabrana kao zaštitno lice za nakit Alexisa Bittara, a cijela je kolekcija nadahnuta upravo njenim likom Alexis Carrington iz kultne serije 'Dinastija'.

'Alexis Bittar je moj najdraži dizajner nakita. Njegovi modeli odlično pristaju uz moju osobnost. Uvijek kada nosim njegov nakit osjećam se seksi i glamurozno', otkrila je zvijezda jedne od najslavnijih serija svih vremena. Joan Collins je zločestu Alexis glumila od 1981. do 1989. godine.

Joan Collins sa svojih 76 godina i dalje izgleda sjajno iako, tvrdi ona, nikada nije bila na estetskoj operaciji. 'Pred kamerom moje lice više ne izgleda ni približno kao nekada, ali, kvragu, pa svi moramo jednom ostarjeti', rekla je Joan.