NA DEČKOV UŽAS

Kelly Brook priznaje da je lijena za depiliranje

06.02.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Prsata starleta Kelly Brook otvoreno je priznala da je previše lijena kad je depiliranje u pitanju, što nimalo ne oduševljava njenog mlađahnog dečka

Atraktivna 30-godišnja Kelly koja je trenutno u vezi sa 22-godišnjim igračem ragbija Dannyjem Ciprianijem priznala je da je dečko ponekad moli da zakaže posjet kozmetičarki kako bi uklonila višak dlačica.

'Ne viđam kozmetičarku onoliko često koliko bih trebala! Moj dečko me ponekad mora moliti da je posjetim', otkrila je starleta za Cosmopolitan.

Također je priznala da osobno preferira prirodan izgled, no pritom ipak nije mislila na dlake. 'Mrzim stil žena nogometaša kojim su svi opsjednuti. Tu se radi o lošoj lažnoj preplanulosti, izblajhanoj kosi, ekstenzijama i umjetnim noktima. Troše pravo bogatstvo da bi izgledale nejeftino.

Žene iz 50-ih godina prošlog stoljeća bile su puno seksipilnije. I sama težim takvom izgledu. Uvijek mislim na to kako mi je majka podarila ovo lice i tijelo i na tome sam zahvalna. Ne želim pokvariti ono s čime sam rođena', zaključila je Kelly.