PARTY POMLAĐIVANJA

Hrvatske menadžerice vole botoks uz šampanjac

22.01.2010 u 09:30

Bionic
Reading

Još jedan botoks party nove generacije održat će se u subotu u Zagrebu, a za svoju dozu pomlađivanja već su se prijavile mahom pripadnice hrvatske poslovne elite, menadžerice i direktorice tvrtki, ali i poneka kućanica

Life City Wellness ovog će vikenda biti poprište zanimljivog zagrebačkog događanja, Botox partyja. Kako je za tportal.hr rekla Višnja Čihoratić, vlasnica agencije Regis Vita koja je organizator čitavog projekta, za svoju dozu botoksa prijavile su se uglavnom uspješne poslovne žene kojima je stresan posao ostavio poneku boricu na licu, ali i poneka kućanica, koja je poželjela injekcijom botoksa obrisati tragove vremena sa svog lica.

'Bit će to pravi mali raj za žene. Ovom botoks partyju ćemo dati jedan potpuno drukčiji, opušteniji i nekonvencionalan štih. Osim što će u potpuno neuobičajenom ambijentu primiti svoju injekciju botoksa, i to po promotivnoj cijeni od 1.800 kuna, pomlađene pripadnice ljepšeg spola u ugodnoj će i opuštajućoj atmosferi, uz laganu glazbu i treptaj svijeća, moći uživati u druženju s prijateljicama, uz pjenušac i fingerfood', rekla je organizatorica Čihoratić dodajući da promotivnom cijenom žele omogućimo većem broju žena da si priušte svoju dozu botoksa. Klijentice koje se budu naknadno predbilježile botoksiranje će platiti 2.200 kuna, što je i dalje niža cijena od redovne.

Nakon što prime botoks, menadžerice i direktorice tvrtki s partyja će otići siromašnije za poneku boru, ali i bogatije za čitav niz stručnih informacija s kojima će ih tijekom kratkog predavanja o tehnikama pomlađivanja upoznati renomirana liječnica oftamolog, koja će odgovoriti i na sva pitanja pripadnica ljepšeg spola o vrstama sredstva za pomlađivanje, Botoxu i Restylanu.

Vizažistica škole Saša & Joković botoksiranim će posjetiteljicama otkriti i slatke male tajne make-upa, pomoću kojih će istaknuti svu ljepotu svog novog lica s kojeg je botoks obrisao tragove godina, a nail dizajnerica će se pobrinuti da njihovi nokti dobiju novi sjaj dok će im renomirani umjetnici prezentirati svoje unikatne komade nakita. Organizatori se nadaju da će ovako osmišljen Botox party, kao i Restylan party, postati tradicionalan te da će na jedan nov način približiti ženama ta dva popularna kozmetička zahvata.