TAJNE LJEPOTE

Nina Violić ima šampon za Kerumove kovrče

21.01.2010 u 10:47

Bionic
Reading

Iako tvrdi da nije talentirana za šminkanje, ruž, korektor i maskara stvari su koje Nina Violić uvijek nosi sa sobom. Iz kuće ne izlazi bez nekoliko kapi Chanela 5, a za dobru liniju trenira boks. Otkrila je i odličan preparat za njegu kovrča koji preporučuje i Kerumu

Glumica Nina Violić za Gloriju je otkrila da za ukroćivanje kovrča, koje su njezin zaštitni znak, koristi preparate Redken koje preporučuje i splitskom gradonačelniku. No odnedavno ima manje posla oko njih jer je poprilično skratila kosu, u stilu Rihanne.

Nina gotovo i ne pokušava ravnati kosu. 'Jednom sam to učinila za neku emisiju o modi, zatim u filmu 'Blagajnica hoće ići na more' te za neka snimanja, no sve je to uglavnom bilo bezuspješno jer se moja kosa teško može ukrotiti', rekla je.

Iako joj je 37, Nina je otkrila da njeguje lice Chanelovom linijom za žene iznad četrdesete. Tijelo i grudi također njeguje preparatima iz te kozmetičke kuće.

Kad je loše volje, Nina Violić nezadovoljna je kosom, zubima i trbuhom, kad ima PMS mijenjala bi sve, a kad je dobre volje – ništa.

Nina je otkrila i da joj se sviđa kako izgledaju i oblače se pjevačice Byörk i Amy Winehouse.