tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+12
Pula
+16
Rijeka
-
Zadar
+15
Split
+17
Dubrovnik
+16

SEVERINA SAVJETUJE

'Za guzu su najbolji čučnjevi'

Savršenu liniju i čvrstu guzu Severina duguje upornom vježbanju i redovitoj njezi, a najviše od svega pomažu joj čučnjevi

Datum objave:
7.1.2010 12:37

Zadnja izmjena:
7.1.2010 14:01

Vezane teme

'Na pozornici i na putovanjima jako trošim svoje tijelo i moram mu se odužiti tjelovježbom', rekla je Severina u intervjuu za Gloriju. 'Dvaput tjedno odlazim na limfnu drenažu lica i triput tjedno na masažu tijela, barem triput tjedno vježbam pilates ili idem u teretanu. Vježbama ravnomjerno opterećujem cijelo tijelo. A za guzu su najbolji čučnjevi. Napravite ih sto dnevno i pista je vaša', otkrila je Seve tajnu svoje čvrste guze.

Da bi se osjećala dobro i izgledala savršeno, 37-godišnjoj splitskoj pjevačici trebaju njezina glazba, elegantna haljina do koljena i štikle, prijatelj stilist i frizer s kojim se razumije bez mnogo riječi, a i pridržava se nekih modnih savjeta koje je dobila davnih dana, na samom početku karijere.

'Prvi modni savjet dobila sam od Lepe Smoje: Na pozornici uvijek budi u hulahopkama, jer noga izgleda bolje. Sve do 1997. čak i ljeti, nastupala sam u tim čarapama', priznaje Seve. Poslije je pak počela pisati svoja pravila, a jedno od njih je i da uvijek treba imati dobru frizuru i uređene nokte. 'Nokti su mi veoma važni i luda sam ako nisu dotjerani. U stanju sam odgoditi snimanje ako moram na manikuru', rekla je popularna pjevačica čiji su uzori žene snažnih osobnosti, poput Audrey Hepburn, koja je nosila kapri hlače, Brigitte Bardot - dekoltirane haljine, Jackie Kennedy - velike naočale te Marilyn Monroe za koju zapravo uopće i nije bilo važno što je nosila jer bi svojom pojavom zasjenila sve.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr